Τεχνολογία

Xiaomi 13T Pro: Κυκλοφόρησε στην Ελλάδα με τιμή 899 ευρώ και δώρο

Τα νέα smartphones της εταιρείας ξεχωρίζουν χάρη στο μοναδικό σύστημα καμερών της Leica, για εκπληκτικές φωτογραφίες και βιντεοσκόπηση, τους ταχύτατους επεξεργαστές και το σύστημα ταχείας φόρτισης.
Η σειρά Xiaomi 13T αποτελείται από το Xiaomi 13T Pro με 12GB RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο (τιμή 899 ευρώ) και το Xiaomi 13T στα 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο (699 ευρώ) και αμφότερα κυκλοφορούν σε δύο υπέροχα Alpine Blue, και Black.
Μαζί με κάθε αγορά από τη σειρά Xiaomi 13T, μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, οι Xiaomi Fans θα λάβουν δώρο το υπέροχο Redmi Pad SE με κομψό, μεταλλικό σχεδιασμό και FHD+ οθόνη στις 11 ίντσες. Επιπλέον αποκτούν τρίμηνη πρόσβαση στην υπηρεσία YouTube Premium καθώς και 6 μήνες στην υπηρεσία Google One που προσφέρει 100GB αποθηκευτικού χώρου στο cloud. Επίσης για τους πρώτους 6 μήνες από την αγορά, ισχύει εγγύηση αντικατάστασης της οθόνης σε περίπτωση ζημιάς.

Tέλος, μαζί με τη νέα σειρά Xiaomi 13T, κυκλοφορούν στην Ελλάδα το Χiaomi Smart Band 8, το νέο μέλος της αγαπημένης σειράς fitness band, που διαθέτει πάνω από 150 λειτουργίες άσκησης και ανανεωμένη μπαταρία για 16 μέρες τυπικής χρήσης. Σύντομα θα κυκλοφορήσουν και νέα straps για το Xiaomi Smart Band 8 ώστε η νέα συσκευή να ταιριάζει σε κάθε στιλ και περίσταση.
Δελτίο Τύπου

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button