Τεχνολογία

Xiaomi 13 Ultra: Τα πρώτα δείγματα της κάμερας του υπερόπλου!

To φως της δημοσιότητας είδαν τα πρώτα δείγματα κάμερας από το επερχόμενο Xiaomi 13 Ultra, το οποίο θεωρείται από πολλούς ότι θα έχει το καλύτερο φωτογραφικό hardware σε smartphone στον πλανήτη.
Aυτό που είναι πραγματικά διαφορετικό σε αυτές τις πρώτες εικόνες που έχουμε την ευκαιρία να δούμε δεν οφείλεται μόνο στο hardware αλλά και στην απαλή, φυσική εμφάνιση των φωτογραφιών που είναι ό,τι πιο κοντά έχουμε δει σε μια παραδοσιακή κάμερα. Οι επίσημες φωτογραφίες που τράβηξε και δημοσιοποίησε η ομάδα της Xiaomi δείχνει πως οι λήψεις ξεχωρίζουν από την υπερβολική όξυνση που βλέπουμε σε ανταγωνιστικά τηλέφωνα.
Η κινεζική εταιρεία συνεργάζεται και σε αυτή τη συσκευή με τη Leica, την εμβληματική εταιρεία κατασκευής φωτογραφικών μηχανών, με το αποτέλεσμα να είναι πολύ αυθεντικά χρώματα, ακόμη και εμπνευσμένα από φιλμ, πολύ διαφορετικά από των ανταγωνιστών.

xiaomi 13 ultra

competitor 1

competitor 2

Στο σύνολο εικόνων με το δέντρο, η πρώτη είναι πολύ καθαρή και φυσική και, σαφώς, λιγότερο εντυπωσιακή από την τεχνητή φωτογραφία στη δεύτερη λήψη. Επίσης, η τεχνητή ευκρίνεια φαίνεται πως υπολείπεται του Xiaomi 13 Ultra, με τις λεπτομέρειες εδώ να είναι εντονότερες και καθαρότερες.

Ο μεγαλύτερος αισθητήρας τύπου 1 ίντσας Sony IMX 989 στο Xiaomi σε συνδυασμό με το γρήγορο διάφραγμα f/1.9 επιτρέπει μια καλή ποσότητα θαμπώματος φόντου, κάτι που βλέπουμε συνήθως σε κανονικές κάμερες αλλά όχι σε smartphone.
Η συσκευή φημολογείται ότι υποστηρίζει μεταβλητό διάφραγμα, επομένως θα πρέπει να μπορείτε να μεταβείτε σε πιο αργό διάφραγμα εάν προτιμάτε να εστιάζετε περισσότερο το φόντο.
Φημολογούμενες προδιαγραφές κάμερας Xiaomi 13 Ultra:Ευρεία 50MP — Sony IMX 989, 1 ίντσας, 23 mm με μεταβλητό διάφραγμα (από f/1,9)50MP Εξαιρετικά ευρείαΖουμ 50MP 3,2X, 75mm με διάφραγμα f/1,850MP 5X Zoom (Περισκόπιο), 120mm με διάφραγμα f/3.0Μπροστινή κάμερα 32 MP
Το τηλέφωνο θα παρουσιαστεί επίσημα την επόμενη Τρίτη, 18 Απριλίου.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button