Τεχνολογία

Xiaomi 13 Ultra: Επιβεβαιώθηκε η σχεδίαση, λεπτομέρειες για τη νέα οθόνη C7

Το πολυαναμενόμενο Xiaomi 13 Ultra έρχεται σήμερα και η Xiaomi μοιράστηκε κάποιες επίσημες πληροφορίες για το τηλέφωνο πριν την ανακοίνωση. Ο επίσημος λογαριασμός της εταιρείας στο Weibo μοιράστηκε λεπτομερείς εικόνες του 13 Ultra επιβεβαιώνοντας τα προηγούμενα renders με το έντονο camera bump.

Το Xiaomi 13 Ultra θα διαθέτει περίβλημα από μεταλλικό κράμα με νέο στρώμα από τεχνητό δέρμα δεύτερης γενιάς. Το νέο υλικό που μοιάζει με δέρμα στο πίσω μέρος διαθέτει αντιβακτηριδιακή επίστρωση, η οποία είναι επίσης ανθεκτική στη βρωμιά και διαθέτει ειδική επίστρωση ενάντια στο κιτρίνισμα. Στο σημείο του camera bump το πάχος φημολογείται ότι θα φτάνει τα 15,6 mm.

Είναι εμφανές το μεγαλύτερο camera bump με τους τρεις αισθητήρες Sony 50MP IMX858 (ultrawide και δύο tele) και την κύρια μονάδα IMX989 1 ιντσών.
Η Xiaomi μοιράστηκε επίσης ένα teaser βίντεο για το 13 Ultra που το δείχνει στην πράσινή του απόχρωση.

Όσον αφορά στο πάνελ C7 LTPO OLED της συσκευής, που αναπτύσσεται από κοινού από τη Xiaomi και την China Star, έχει επιβεβαιωθεί ότι διαθέτει ανάλυση 1440 x 3200 px και μέγιστη φωτεινότητα 2.600 nits για περιεχόμενο HDR.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button