Τεχνολογία

Xiaomi 13 Ultra: Είναι αληθινό και θα έχουμε παγκόσμια κυκλοφορία

Το Xiaomi 13 Ultra είναι αληθινό(!) και θα παρουσιαστεί επίσημα την Τρίτη 18 Απριλίου σε προγραμματισμένο event που ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα! Η κυκλοφορία σηματοδοτεί το «δεύτερο κεφάλαιο» της αναβάθμισης της στρατηγικής εικόνας της Xiaomi στη φωτογραφία. Η teaser αφίσα του Xiaomi 13 Ultra δείχνει ότι το εργαλείο είναι εξοπλισμένο με φακό Leica VARIO-SUMMICRON, ο οποίος περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα μεταβλητού διαφράγματος 1 ιντσών.
Οι μηχανικοί της Xiaomi και της Leica συνεργάστηκαν για να φέρουν τις επαγγελματικές φωτογραφικές δυνατότητες της Leica στον τομέα της κινητής απεικόνισης. Το Xiaomi 13 Ultra υπόσχεται να φέρει ένα νέο επίπεδο ποιότητας εικόνας και οπτικών στη φωτογραφία με smartphones.

Τις προηγούμενες μέρες, σε πρόσφατη διαρροή μάθαμε ότι το βασικό μοντέλο 8GB/ 256GB στην Κίνα θα έχει τιμή 6.299 CNY (περίπου 839 ευρώ), δηλαδή 299 CNY (40 ευρώ) περισσότερο από το αντίστοιχο Xiaomi 12S Ultra που κυκλοφόρησε πέρισυ (όχι Ελλάδα).
Το Xiaomi 13 Ultra 12GB/ 512GB αναμένεται στην Κίνα με τιμή 6.799 CNY (905 ευρώ), ενώ η κορυφαία έκδοση 16GB/ 512 GB θα κοστίζει 7.499 CNY (999 ευρώ).
Η κυκλοφορία του Xiaomi 13 Ultra σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στη στρατηγική απεικόνισης της εταιρείας και θέτει ένα νέο πρότυπο για τη φωτογραφία με φορητές συσκευές. Η Xiaomi έχει καθιερωθεί σταθερά ως ηγέτης στον κλάδο των κινητών και πρόκειται να ξεπεράσει τα όρια με την κυκλοφορία του Xiaomi 13 Ultra. Η εποχή της οπτικής απεικόνισης για φορητές συσκευές πλησιάζει και το Xiaomi 13 Ultra μάλλον θα πρωτοπορεί.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας.

Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button