Τεχνολογία

vivo X90 Pro: Εξαιρετική φωτογραφία

Από έναν απίστευτο φωτογραφικό τομέα χαρακτηρίζεται το vivo X90 Pro. Το smartphone τρίτης γενιάς, που γεννήθηκε από τη διεθνή συνεργασία μεταξύ vivo και ZEISS, προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες στον τομέα της απεικόνισης καθώς και βελτιωμένες επιδόσεις.
Μεταξύ των τεχνικών προδιαγραφών και των διαφόρων χαρακτηριστικών ξεχωρίζει ο μεγαλύτερος αισθητήρας απεικόνισης που έχει κατασκευαστεί ποτέ και το νέο τσιπ εικόνας vivo V2 για επεξεργασία εικόνας με το οποίο η vivo στοχεύει να ενισχύσει την ηγετική της θέση στον τομέα της απεικόνισης smartphone.
Διαθέτει ένα νέο setting τριπλής κύριας κάμερας, που αυξάνει σημαντικά την ευαισθησία στο φως, τη φυσική επεξεργασία χρωμάτων και τη σταθεροποίηση εικόνας, για μια διαισθητική εμπειρία λήψης που προσφέρει τη δυνατότητα λήψης τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε αρχάριους. εξαιρετικές στιγμές.
Το αστέρι αυτής της καινοτομίας είναι ο προσαρμοσμένος αισθητήρας IMX989 1 ίντσας. Σε σύγκριση με άλλες συσκευές με αισθητήρα 1 ίντσας, η κύρια κάμερα 50 megapixel διαθέτει μεγάλο διάφραγμα f/1,75 και μεγάλα εικονοστοιχεία 3,2 μm σε διαμόρφωση 4 σε 1, που σας επιτρέπει να απορροφάτε περισσότερο φως, διασφαλίζοντας πιο καθαρές και πιο ευκρινείς εικόνες. Η φωτοευαίσθητη περιοχή του αισθητήρα έχει αυξηθεί κατά 77% σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, vivo X80 Pro, με αύξηση της ικανότητας απορρόφησης φωτός έως και 43%.
Στη συνέχεια έρχεται η κάμερα πορτραίτου 50 megapixel, με ρύθμιση σταθερής εστίασης 50 mm. Πίσω από τον φακό βρίσκεται ένας αισθητήρας IMX758, με διάφραγμα f/1,6, που σας επιτρέπει να τραβάτε εξαιρετικά λεπτομερή πορτρέτα, ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό.
Ο φωτογραφικός τομέας συμπληρώνεται από την υπερευρεία γωνία 108 μοιρών με πολύ χαμηλή παραμόρφωση, με αισθητήρα Sony IMX663 12 megapixel και διάφραγμα f/2.0, που σας επιτρέπει να λαμβάνετε εξαιρετικές λήψεις ακόμα και όταν βρίσκεστε πολύ κοντά στο θέμα.
Το μοντέλο X90 Pro εισάγει μια προσαρμοσμένη τεχνολογία οπτικής σταθεροποίησης εικόνας (OIS) που αναπτύχθηκε από τη vivo, η οποία του επιτρέπει να διορθώνεται πιο έξυπνα και με ακρίβεια από το τυπικό OIS, χάρη στο οποίο επιτυγχάνει σταθεροποίηση εικόνας επιπέδου CIPA 4, που υποδεικνύει ένα επαγγελματικό επίπεδο διαμόρφωσης.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button