Τεχνολογία

Το X κυκλοφορεί τα επίπεδα συνδρομής Premium+ και Basic

Το X ανακοίνωσε δύο νέα επίπεδα συνδρομής για την υπηρεσία του που προστίθενται στην υπάρχουσα επιλογή Premium.
Η πιο οικονομική συνδρομή του X γίνεται πλέον η Basic, στην τιμή των $3 ανά μήνα. Αυτή σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε δημοσιεύσεις, να δημιουργείτε μεγαλύτερες δημοσιεύσεις (και μεγαλύτερα βίντεο), να αναιρείτε δημοσιεύσεις, να έχετε πρόσβαση στο Reader για να διαβάζετε μεγαλύτερες δημοσιεύσεις χωρίς διακοπές, να αναπαράγετε βίντεο στο παρασκήνιο, να κατεβάζετε βίντεο και να λαμβάνετε μια μικρή ενίσχυση απάντησης.

introducing Premium+
– no ads in For You or Following– largest boost for your replies (vs other Premium tiers or unverified users)– access to our full suite of creator tools
now available on Web ✌️
subscribe here → https://t.co/Ywvyijo9CQ
— Premium (@premium) October 27, 2023

Ακόμα, σας δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων μέσω SMS και να έχετε κρυπτογραφημένα μηνύματα. Μπορείτε, επίσης, να κάνετε προσαρμογές όπως να αλλάξετε τα εικονίδια της εφαρμογής, να δημιουργήσετε φακέλους σελιδοδείκτη, να προσαρμόσετε την πλοήγηση και το θέμα, να επισημάνετε τις καλύτερες σας δημοσιεύσεις σε μια καρτέλα στο προφίλ σας και να κρύψετε τα like και τις συνδρομές σας. Δεν δίνει το τικ επαλήθευσης και την ταυτοποίηση.
Η συνδρομή Premium γίνεται τώρα η μεσαία επιλογή με $8 το μήνα και, πέρα από τα πλεονεκτήματα της Basic, θα βλέπετε και τις μισές διαφημίσεις στα “Για εσάς” και “Following”, μια μεγαλύτερη ενίσχυση απάντησης, το τικ και την ταυτοποίηση, καθώς και πρόσβαση στο Creator Hub, το οποίο σας επιτρέπει να αμείβεστε για τις δημοσιεύσεις σας και να λαμβάνετε χρήματα από τους ακόλουθούς σας που σας εγγράφονται. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε αναλύσεις, καθώς και στο X Pro και το Media Studio.
Τέλος, το νέο επίπεδο Premium+ στην τιμή των $16 ανά μήνα περιλαμβάνει όλα όσα προσφέρει η Premium, αλλά έρχεται με μηδενικές διαφημίσεις στο “Για εσάς” και “Following” και προσφέρει μεγαλύτερη ενίσχυση απάντησης.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button