Τεχνολογία

Το Snapchat επεκτείνει τα εργαλεία του για τους δημιουργούς περιεχομένου

Οι χρήστες του Snapchat θα έχουν σύντομα στα χέρια τους νέα εργαλεία για τη δημιουργία περιεχομένου που περιλαμβάνει μοντέρνα τραγούδια ή ήχους.
Πρώτον, η εταιρεία εισάγει ένα σύστημα προτάσεων ήχου για φακούς, τα δημοφιλή φίλτρα επαυξημένης πραγματικότητας (AR). Οι χρήστες θα μπορούν να ανακαλύψουν ποιους ήχους χρησιμοποιούν άλλα άτομα με τον φακό που έχουν εφαρμόσει και να προσθέτουν δημοφιλή ήχο στις δικές τους φωτογραφίες ή βίντεο. Η λειτουργία είναι πλέον διαθέσιμη στους χρήστες των ΗΠΑ και διατίθεται παγκοσμίως. Το Snapchat προσθέτει επίσης μια δυνατότητα που συγχρονίζει αυτόματα τις μεταφορτωμένες φωτογραφίες και τα βίντεο με τον ρυθμό των τραγουδιών κατά τη δημιουργία μοντάζ. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν οπουδήποτε από τέσσερις έως 20 φωτογραφίες και βίντεο. Η δυνατότητα θα μπορούσε να είναι χρήσιμη κατά τη δημιουργία περιεχομένου με βάση τον ήχο ή τις προκλήσεις της τάσης.
Το Snap προσθέτει σταδιακά περισσότερα εργαλεία καθώς προσπαθεί να ανταγωνιστεί το TikTok μέσω του προϊόντος σύντομης μορφής Spotlight. Το περασμένο φθινόπωρο, η εταιρεία παρουσίασε το Director Mode, μια πιο προηγμένη επιλογή επεξεργασίας βίντεο για δημιουργούς. Ακόμη η εταιρεία πρόσφερε τεράστιες πληρωμές σε μετρητά σε άτομα που έκαναν δημοφιλή βίντεο εκείνη την εποχή, αν και αυτή η δεξαμενή χρημάτων είχε περικοπεί αρκετές φορές τον τελευταίο χρόνο.
Το Snap φαίνεται αισιόδοξο ότι το AR θα μπορούσε να είναι μια σημαντική πηγή εσόδων που χρειάζεται. Η εταιρεία σχεδιάζει να ανακοινώσει περισσότερες προσπάθειες αγορών AR για επωνυμίες τους επόμενους μήνες.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button