Τεχνολογία

Το PS5 slim “δεν είναι τόσο μικρότερο”, σύμφωνα με νέο teardown βίντεο

Ένα teardown βίντεο του νέου Playstation 5 slim δημοσιεύθηκε online και δείχνει τον δημιουργό περιεχομένου Dave2D να το ανοίγει και να το συγκρίνει με την προηγούμενη κονσόλα. Το πιο εκπληκτικό συμπέρασμα είναι πως ισχυρίζεται ότι το λεπτό μηχάνημα δεν είναι «και πολύ μικρότερο» από το πρωτότυπο.
Σύμφωνα με τον Υοutuber, τα επάνω πάνελ διαθέτουν γυαλιστερό φινίρισμα. Αντίθετα, το τμήμα της μονάδας δίσκου του μηχανήματος έχει ματ φινίρισμα, παρόμοιο, αλλά όχι πανομοιότυπο με αυτό του αρχικού PS5.
Η νέα digital έκδοση του PlayStation 5 ζυγίζει 2,6 κιλά σε σύγκριση με 3,4 κιλά για την αρχική digital έκδοση. Η νέα disk έκδοση του PlayStation 5 ζυγίζει 3,2 κιλά, σε σύγκριση με την αρχική, που ζυγίζει 3,9 κιλά.
Η μονάδα δίσκου αφαιρείται “παραδόξως εύκολα” χωρίς τη χρήση κάποιου εργαλείου. Η μονάδα δίσκου συνδέεται στη μητρική πλακέτα μέσω ενός μόνο βύσματος και η υποδοχή SSD εξακολουθεί να απαιτεί ένα κατσαβίδι για πρόσβαση.
Η νέα οριζόντια βάση δέχτηκε επίσης έντονη κριτική στο teardown. Η βάση, η οποία αντιστοιχεί σε δύο πλαστικά κλιπ, περιλαμβάνεται στην κονσόλα, ενώ η κάθετη βάση θα πωλείται χωριστά.

Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής για το νέο μοντέλο PS5 είναι:
PS5 με μονάδα δίσκου Ultra HD Blu-ray – 499,99 $ / 549,99 € / 479,99 £Digital έκδοση PS5 – 449,99 $ / 449,99 € / 389,99 £
Αυτό αντιπροσωπεύει μια αύξηση 50 $ στην τιμή για την digital έκδοση στις ΗΠΑ. Και οι δύο εκδόσεις, που έρχονται με αποθηκευτικό χώρο 1 TB, θα είναι επίσης πιο ακριβές από τα μοντέλα κυκλοφορίας στην Ιαπωνία.
Σε αντίθεση με το τρέχον μοντέλο, όσοι αγοράσουν το νέο PS5 Digital Edition θα μπορούν να προσθέσουν αργότερα μια μονάδα δίσκου Blu-ray, καθώς θα πωλείται ξεχωριστά για 79,99 $ / 119,99 € / 99,99 £.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button