Τεχνολογία

Sony Xperia 1 V: Renders δείχνουν οικεία σχεδίαση με κάποια twists

Το Xperia 1 V θεωρείται πως είναι κοντά σε κυκλοφορία και υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να κάνει την εμφάνισή του στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη.
Οι διαρροές έχουν αρχίσει να αυξάνονται σχετικά με την επόμενη ναυαρχίδα της Sony, με ένα σύνολο νέων renders υψηλής ευκρίνειας να δίνει μια εικόνα του πως πιστεύεται ότι θα μοιάζει η συσκευή.

Ο εμβληματικός σχεδιασμός της εταιρείας παραμένει ο ίδιος στα renders. Μια φωτογραφία που διέρρευσε πρόσφατα από το πίσω μέρος του τηλεφώνου ταιριάζει με την εικόνα που βλέπουμε σε αυτά, επομένως αυξάνονται οι πιθανότητες να είναι έγκυρη.
Το camera island του Xperia 1 V φαίνεται ελαφρώς τροποποιημένο. Η κάμερα ToF και ο αισθητήρας υπερύθρων RGB δεν υπάρχουν πλέον και έχουν μείνει τρεις μεγάλοι αισθητήρες. Το φλας LED έχει μεταφερθεί μέσα στο island εδώ, επίσης.

Τα νέα render έρχονται μαζί με ορισμένες υποτιθέμενες προδιαγραφές υλικού. Σύμφωνα με αυτές, το Xperia 1 V θα έχει διαστάσεις 161,0 x 69,3 x 8,5 mm, σε σύγκριση με τα 165 x 71 x 8,2 mm του Xperia 1 IV. Η πηγή ισχυρίζεται ότι το τηλέφωνο θα διατηρήσει την ίδια επίπεδη οθόνη 6,5 ιντσών, πιθανότατα με την ίδια αναλογία διαστάσεων 21:9. Έτσι, μπορούμε να περιμένουμε αισθητά πιο λεπτά πλαίσια οθόνης στο Xperia 1 V.
Από ότι φαίνεται, θα έχει μια κύρια κάμερα 12MP, μαζί με έναν τηλεφακό περισκοπίου 12MP, όπως και ο προκάτοχός του. Η ultrawide του φέρεται να αναβαθμίζεται σε 48MP, από τα 12MP του τρέχοντος μοντέλου. Μπροστά φέρεται να διατηρείται μια selfie 12 MP.
Παλαιότερες φήμες θέλουν τη συσκευή να φοράει το chipset Snapdragon 8 Gen 2 και ίσως γίνει το πιο λεπτό smartphone με το κορυφαίο τσιπ της Qualcomm. Γι’ αυτό αναμένεται να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο σύστημα ψύξης.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button