Τεχνολογία

Samsung One UI 6: Επίσημη των τηλεφώνων Galaxy που θα το λάβουν

Η Samsung ξεκίνησε επίσημα την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του One UI 6.0 και, φυσικά, τα πρώτα τηλέφωνα Galaxy που έλαβαν τη νέα ενημέρωση ήταν οι ναυαρχίδες της εταιρείας, η σειρά Galaxy S23.
Ωστόσο, θα ακολουθήσουν σύντομα και πολλές άλλες συσκευές με τη Samsung να επιβεβαιώνει τη λίστα με αυτές που σχεδιάζεται να τη λάβουν.
Ακολουθεί η πλήρης λίστα των τηλεφώνων Samsung Galaxy που λαμβάνουν την ενημέρωση One UI 6.0:
Galaxy S23Galaxy S22Galaxy S21Galaxy S20Galaxy A54Galaxy A53Σειρά Galaxy Note 20Galaxy Z Fold 5Galaxy Z Fold 4Galaxy Z Fold 3Galaxy Z Fold 2Galaxy Z Flip 5Galaxy Z Flip 4Galaxy Z Flip 3Galaxy Z Flip 5GGalaxy Z Flip
Στη λίστα περιλαμβάνονται οι ναυαρχίδες των 4 ετών ναυαρχίδων της τελευταίας σειράς Note που κυκλοφόρησε η Samsung το 2020 και όλα τα foldable τηλέφωνα Galaxy που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, εκτός από το OG Galaxy Z Fold.
Εάν δεν βλέπετε το τηλέφωνό σας, δε χρειάζεται να ανησυχήσετε ακόμα. Θα υπάρξουν περισσότερα τηλέφωνα Samsung που θα λάβουν το One UI 6 που βασίζεται σε Android 14 καθώς αυτή είναι μόνο η λίστα που έχει επιβεβαιώσει επίσημα η Samsung μέχρι στιγμής.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button