Τεχνολογία

Samsung One UI 6.1: Διαρροή αποκαλύπτει τα ΑΙ χαρακτηριστικά

Μια τεράστια διαρροή για το One UI 6.1 της Samsung πραγματοποιήθηκε μέσα στο σαββατοκύριακο αποκαλύπτοντας ορισμένα χαρακτηριστικά που υποστηρίζονται από AI που θα έρθουν με τα νέα μοντέλα της μάρκας την επόμενη χρονιά. Πιθανότατα, αυτή η έκδοση λογισμικού θα έρθει μαζί με τη σειρά Galaxy S24 τον Ιανουάριο.
Οι περισσότερες από τις λειτουργίες που αναφέρονται μοιάζουν πολύ με τις νέες δυνατότητες Pixel που συνοδεύουν την οικογένεια Pixel 8. Το One UI 6.1 θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες ταπετσαρίες και να εφαρμόσετε εφέ καιρού και πορτραίτου στην οθόνη κλειδώματος.

Το πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας θα γίνει επίσης πιο ισχυρό. Θα μπορείτε ακόμη και να επεκτείνετε τις εικόνες πέρα ​​από τα αρχικά τους όρια και να μετακινείτε αντικείμενα από τη μια εικόνα στην άλλη. Τα Samsung Notes θα μπορούν επίσης να συνοψίζουν μεγάλα τμήματα κειμένου με bullet points.

Επιπλέον, το AI έχει προγραμματιστεί για να προσφέρει μεγαλύτερη βοήθεια με τις κλήσεις, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα Pixels. Θα μπορεί να μεταφράζει σε πραγματικό χρόνο, να καταστέλλει τον θόρυβο περιβάλλοντος και να μεταγράφει, π.χ. να κάνει τον ήχο, γραπτό κείμενο.

Τέλος, η αναφορά αναφέρει επίσης βελτιώσεις στην προστασία της μπαταρίας, προσαρμογές και εκλεπτυσμένα κινούμενα σχέδια.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button