Τεχνολογία

Samsung Galaxy Z Fold6: Πρωταγωνιστεί σε ένα νέο hands-on βίντεο

Απέχουμε λιγότερο από έναν μήνα από την επίσημη αποκάλυψη των Galaxy Z Fold6 και Z Flip6 στις 10 Ιουλίου και τώρα βλέπουμε ένα hands-on βίντεο με αυτό που φαίνεται να είναι ένα dummy Galaxy Z Fold6.

Το βίντεο επιβεβαιώνει αυτό που έχουμε ήδη δει σε πολλά render της συσκευής που διέρρευσαν. Συγκρίνει το dummy Z Fold6 με ένα πραγματικό Z Fold5 και οι διαφορές στα αμαξώματα είναι αρκετά αξιοσημείωτες.
Αμέσως μετά, βλέπουμε το Z Fold6 να έχει πιο εμπλοκή σχεδίαση με αιχμηρές γωνίες, παρόμοια με του Galaxy S24 Ultra. Η εξωτερική οθόνη είναι ευρύτερη και έχει αρκετά λεπτότερα πλαίσια. Η κύρια οθόνη αποκτά επίσης λεπτότερα πλαίσια φέτος, αν και η διαφορά δεν είναι τόσο εμφανής.
Το πλαϊνό πλαίσιο είναι πλέον εντελώς επίπεδο. Δεν υπάρχουν καμπυλότητες, αλλά η σχεδίαση του μεντεσέ φαίνεται ακριβώς η ίδια.
Το νέο camera island έχει πιο καθαρό σχεδιασμό και οι φακοί της κάμερας βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με το island, κάτι που το κάνει να φαίνεται να κάνει καλύτερο.
Τέλος, το βίντεο δείχνει το νέο Z Fold6 να είναι περίπου ένα χιλιοστό πιο λεπτό από τον προκάτοχό του. Το τρέχον Z Fold5 έχει πάχος 13,5 mm, ενώ το Z Fold6 είναι 12,5 mm.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button