Τεχνολογία

Samsung Galaxy Z Fold 6: Το S Pen μπορεί να αποκτήσει τον δικό του χώρο

Το Samsung Galaxy Z Fold 5 μπορεί να υποστηρίζει το αξεσουάρ S Pen αλλά δεν διαθέτει κάποια ειδική θήκη στο σώμα του για να το αποθηκεύει. Μάλιστα, είναι μια έξτρα αγορά, ένα πρόσθετο αξεσουάρ για το foldable σε στυλ βιβλίου και δεν έρχεται στο κουτί λιανικής.
Αυτό μπορεί να αλλάξει τώρα καθώς το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ που χορηγήθηκε στη Samsung Electronics από το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ (USPTO) δείχνει ότι η Samsung έχει επινοήσει έναν τρόπο για τους κατόχους ενός μελλοντικού μοντέλου Galaxy Z Fold να αποθηκεύουν την ψηφιακή γραφίδα στη συσκευή, έτσι ώστε να είναι προσαρτημένη στη συσκευή για όποτε τη χρειάζονται.
Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τιτλοφορείται “Ηλεκτρονική συσκευή με χρήση ηλεκτρονικής πένας και μέθοδος αυτής” και έλαβε τον αριθμό US 11.803.268. Μια εικόνα από την πατέντα που δημοσιεύτηκε στο X από τον @xleaks7 δείχνει πώς μπορεί να αποθηκευτεί το S Pen στο πίσω μέρος ή στο πλάι ενός μελλοντικού Galaxy Z Fold. Πρόκειται ουσιαστικά για μια υποδοχή στην οποία θα μπορούσε να χωρέσει το S Pen.
To γεγονός ότι η Samsung έχει λάβει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την αποθήκευση του S Pen στο τηλέφωνο για το Galaxy Z Fold 6 δεν σημαίνει ότι η αλλαγή σχεδίασης θα συμβεί τον επόμενο χρόνο. Μπορεί να μη συμβεί και καθόλου.
Στις εικόνες βλέπουμε επίσης ένα S Pen με επιπλέον κουμπιά. Ένα κουμπί θα χρησιμοποιηθεί για την αλληλεπίδραση με το τηλέφωνο και ένα άλλο θα μπορούσε να αλλάξει γρήγορα το χρώμα των γραμμών που “σχεδιάζονται” από το S Pen στην οθόνη χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις στο τηλέφωνο.
Όπως είναι λογικό, αν η πατέντα αυτή πάρει σάρκα και οστά στο Galaxy Z Fold 6, τότε η τιμή της συσκευής θα αυξηθεί, εκτός και αν αποφασίσει η Samsung να απορροφήσει το κόστος για να κάνει πιο ανταγωνιστική τη συσκευή.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button