Τεχνολογία

Samsung Galaxy Z Fold 5: Αποκαλύφθηκε o σχεδιασμός

Το Samsung Galaxy Z Fold5 λέγεται ότι θα φτάσει νωρίτερα από το αναμενόμενο, και ενώ δεν έχουμε ακόμη ακούσει τίποτα επίσημο σχετικά με αυτό, μόλις ρίξαμε μια πρώτη ματιά στη συσκευή, χάρη στο leaker OnLeaks, που μοιράστηκε 5K renders του foldable smartphone.
Το Samsung Galaxy Z Fold5 μοιάζει σχεδόν πανομοιότυπο με τον προκάτοχό του Fold4 και ίσως να μην μπορέσετε να τα ξεχωρίσετε με την πρώτη ματιά.
Κοιτώντας καλύτερα, μπορείτε να παρατηρήσετε ότι το φλας LED από το camera island που βρισκόταν στο Galaxy Z Fold4, τώρα το βλέπουμε στη δεξιά πλευρά της επάνω κάμερας στο Galaxy Z Fold5.

Η σχεδίαση παραμένει σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητη από πέρυσι, αλλά τη διαφορά φέτος αναμένεται να κάνει ο μηχανισμός μεντεσέδων. Το Fold5 φημολογείται ότι χρησιμοποιεί μεντεσέ τύπου σταγόνας για να μειώσει το κενό όταν το smartphone είναι διπλωμένο και να κρύψει το τσάκισμα της οθόνης όταν αυτό είναι πλήρως ανοιχτό.
Η πηγή λέει ότι το Samsung Galaxy Z Fold5 θα έχει διαστάσεις 154,9 x 129,9 x 6,3 mm όταν ξεδιπλώνεται και 154,9 x 67,1 x 13,5 mm όταν είναι διπλωμένο. Το πάχος του smartphone θα είναι 13,4 mm σε αναδιπλωμένη κατάσταση. Συγκριτικά, το Fold4 είχε διαστάσεις 155,1 x 67,1 x 14,2-15,8 mm όταν ήταν διπλωμένο και 155,1 x 130,1 x 6,3 mm όταν ήταν ξεδιπλωμένο. Η μείωση του πάχους του Fold5 όταν είναι διπλωμένο θα μπορούσε να αποδοθεί στον νέο μηχανισμό μεντεσέδων.
Η πηγή ισχυρίζεται επίσης ότι η foldable οθόνη του Galaxy Z Fold5 θα έχει οθόνη 7,6″ διαγώνια, ενώ η διαγώνιος της εξωτερικής οθόνης θα είναι 6,2″, επιβεβαιώνοντας προηγούμενες φήμες. Η οθόνη του Fold4 ήταν ίδιων ιντσών, αλλά επειδή το Fold5 έρχεται με μειωμένες διαστάσεις, τα πλαίσια του θα είναι πιο λεπτά.
Το Samsung Galaxy Z Fold5 φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει επίσημα τον Ιούλιο μαζί με το Galaxy Z Flip5, νωρίτερα από τις προηγούμενες φορές, σε μια προσπάθεια της εταιρείας να προλάβει τον ανταγωνισμό.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button