Τεχνολογία

Samsung Galaxy Z Flip 5 Retro: Τιμώντας το εμβληματικό SGH-E700 flip phone

Η Samsung αποκάλυψε το Galaxy Z Flip 5 Retro, μια limited edition έκδοση που αποτίει φόρο τιμής στο εμβληματικό SGH-E700. Το smartphone κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από 20 χρόνια το 2003.
Η έκδοση έρχεται στην ίδια απόχρωση indigo μπλε και ασημί, όπως το πρωτότυπο, μαζί με παρόμοια γραφικά pixel για το widget ρολογιού στην εξωτερική οθόνη και ένα αποκλειστικό animation αστικού τοπίου στο Flex Window.

Το SGH-E700 ήταν το πρώτο κινητό τηλέφωνο της Samsung με ενσωματωμένη κεραία και έγινε επιτυχημένο, πουλώντας περισσότερες από 10 εκατομμύρια μονάδες. Ήταν ένα από τα δημοφιλή κινητά τηλέφωνα της εποχής του και απευθυνόταν σε χρήστες που επιθυμούσαν μια συσκευή με εξελιγμένες για την εποχή λειτουργίες, όπως η φωτογραφία και η αναπαραγωγή μουσικής, σε συνδυασμό με τις κλασικές λειτουργίες της τηλεφωνίας.

Η επιτυχία αυτού του τηλεφώνου ανύψωσε τη θέση της Samsung στη βιομηχανία κινητής τηλεφωνίας εκείνη την εποχή, βοηθώντας την να γίνει το μεγαθήριο των smartphone που είναι σήμερα.
Το Galaxy Z Flip 5 Retro θα περιλαμβάνει τρεις κάρτες Flipsuit με λογότυπα από διαφορετικές εποχές της ιστορίας της Samsung, μια θήκη Flipsuit και μια κάρτα συλλέκτη με χαραγμένο έναν μοναδικό σειριακό αριθμό, είπε η εταιρεία.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button