Τεχνολογία

Samsung Galaxy Z Flip 5 Maison Margiela Edition: Αποκαλύφθηκε

Η Samsung συνεργάστηκε με τη Maison Margiela πέρυσι για το Galaxy Z Flip 4 Maison Margiela Edition και τώρα το κάνει ξανά για τη δημιουργία του Samsung Galaxy Z Flip 5 Maison Margiela Edition.
Η Samsung λέει ότι συνεργάστηκε με τον οίκο υψηλής ραπτικής από το Παρίσι Maison Margiela «για να παραδώσει μια συσκευή για άτομα που επιθυμούν φρεσκάδα και αντισυμβατικότητα». Το Samsung Galaxy Z Flip5 Maison Margiela Edition διατίθεται σε μια ειδική λευκή συσκευασία, η οποία αντικατοπτρίζει το «ημιτελές στυλ του Maison Margiela χρησιμοποιώντας ένα ξεχωριστό σχέδιο ραφής στο κέντρο του πτερυγίου».

Η συσκευασία, που καλύπτεται από υφαντό ύφασμα με βάση το χαρτί, μοιάζει με αποθήκευση δειγμάτων αρχείου που χρησιμοποιείται σε καταστήματα ατελιέ για τη διατήρηση δειγμάτων υφασμάτων και κλωστών. Περιλαμβάνει μια δερμάτινη θήκη Flap, μια θήκη Flipsuit και δύο τύπους καρτών Splatter Flipsuit. Έρχεται επίσης με φορτιστή PD 25W και καλώδιο USB.
Το τηλέφωνο διαθέτει πίσω γυαλί με σχέδιο που δείχνει την εσωτερική λειτουργία ενός μπουφάν Mason Margiela. Ενισχύεται από τα ασημί και μεταλλικά εφέ που είναι αποκλειστικά σε αυτήν την ειδική έκδοση.
Το Samsung Galaxy Z Flip 5 Maison Margiela Edition έρχεται επίσης με ειδικά εικονίδια και wallpapers, με τις κάρτες Flipsuit να αλλάζουν το θέμα του τηλεφώνου ώστε να ταιριάζει με το μοτίβο της κάρτας.

Το foldable θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες αγορές από τις 30 Νοεμβρίου και τότε θα αποκαλυφθεί και η τιμή.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button