Τεχνολογία

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra: Αυτή θα είναι η μνήμη και η αποθήκευση

Το Samsung Galaxy Tab S9 Ultra είναι καθ’ οδόν και έχει ήδη εντοπιστεί στη βάση δεδομένων Geekbench και έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες σχετικά με το chipset και την μπαταρία του. Τώρα η νέα διαρροή αφορά στις διαμορφώσεις μνήμης και αποθήκευσης.
Ένας tipster στο Twitter έγραψε ότι το Galaxy Tab S9 Ultra θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις: με 8 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου, με 12 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου και με 16 GB RAM και 512 GB αποθηκευτικού χώρου. Καθώς κανείς δεν έχει υποστηρίξει το αντίθετο είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η υποδοχή κάρτας microSD είναι ακόμα εκεί για να καλύψει τις ανάγκες αποθήκευσης.
Το βασικό μοντέλο με 128 GB χώρου θα έχει αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1, ενώ τα άλλα δύο έχουν UFS 4.0. Αυτό συμβαίνει γιατί, προς το παρόν, δεν υπάρχουν διαθέσιμα τσιπ αποθήκευσης UFS 4.0 128 GB.
Το κανονικό Galaxy Tab S9 θα έχει επίσης τουλάχιστον δύο εκδόσεις, μία με 8 GB μνήμης RAM και μία άλλη με 12 GB, σύμφωνα με την ίδια πηγή, αν και δεν έχουν δημοσιευτεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.
Η σειρά θα έχει πιστοποίηση αντοχής στη σκόνη και το νερό IP67 και θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy SoC της Qualcomm.
Τέλος, το Galaxy Tab S9 φημολογείται ότι αλλάζει από οθόνη LCD σε AMOLED.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button