Τεχνολογία

Samsung Galaxy S24 Ultra: Νέα φήμη επιβεβαιώνει το πλαίσιο τιτανίου

Οι φήμες ότι το επερχόμενο Samsung Galaxy S24 Ultra θα έχει πλαίσιο από τιτάνιο, ακολουθώντας την τάση των iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, γίνονται ολοένα και πιο έντονες το τελευταίο διάστημα.
Η τελευταία πληροφορία έρχεται από ανώνυμη πηγή από τη Νότια Κορέα και αναφέρει το Galaxy S24 Ultra θα είναι το πρώτο smartphone της Samsung που θα έχει ένα εξωτερικό πλαίσιο από τιτάνιο. Ανάλογα με την υποδοχή που θα έχει το νέο χαρακτηριστικό, η εταιρεία ενδέχεται να αποφασίσει να το επεκτείνει και σε άλλα μοντέλα.
Προηγουμένως είχαμε ακούσει αντίστοιχες φήμες για το Ultra αλλά και μία αντικρουόμενη που ήθελε όλα τα μοντέλα της σειράς να έχουν τιτάνιο. Τώρα, επιστρέφουμε στο Ultra και αυτό μοιάζει πιο πιθανό σενάριο.
Η τελευταία αυτή φήμη αναφέρει επίσης ότι τα τρέχοντα αλουμινένια πλαίσια κοστίζουν λιγότερο από 20 δολάρια στη Samsung, και το κλειδί για την υιοθέτηση του τιτανίου σε μεγάλη κλίμακα θα είναι οι παραγωγικές αποδόσεις. Συγκεκριμένα, αν οι χαμηλές παραγωγικές αποδόσεις αυξήσουν το κόστος του τιτανίου, αυτή η αύξηση μπορεί να φτάσει μέχρι και τέσσερις ή πέντε φορές το αρχικό κόστος. Συνεπώς, αν η παραγωγή του τιτανίου είναι δύσκολη ή δαπανηρή, αυτό θα επηρεάσει το τελικό κόστος του προϊόντος που χρησιμοποιεί το τιτάνιο, καθιστώντας το ακριβότερο.
Η Samsung έχει θέσει στόχο να κατασκευάσει αρχικά 15 εκατομμύρια πλαίσια τιτανίου, που είναι ακριβώς το πλήθος των μονάδων Galaxy S23 Ultra που έχουν αποσταλεί φέτος. Αυτή η πληροφορία υποδεικνύει ότι το S24 Ultra είναι το προοριζόμενο αντικείμενο.
Το ρεπορτάζ συνεχίζει λέγοντας ότι το S24 Ultra θα έχει μια επίπεδη οθόνη, και ενώ το εξωτερικό πλαίσιο θα είναι τιτάνιο, το εσωτερικό πλαίσιο θα είναι αλουμινίου, όπως συμβαίνει και με τα φετινά iPhone.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button