Τεχνολογία

Samsung Galaxy S24: Η ΑΙ αναμένεται να είναι το δυνατό χαρτί της σειράς

Η τεχνητή νοημοσύνη είναι η πιο δημοφιλής λέξη στον κόσμο της τεχνολογίας αυτή τη στιγμή. Έχει τη δυνατότητα να αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε πολλές από τις συσκευές και τις υπηρεσίες καθημερινά.
Πολλοί κατασκευαστές Android κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να ενσωματώσουν δυνατότητες που τροφοδοτούνται με ΑΙ στα τηλέφωνά τους για να ανεβάσουν τις πωλήσεις τους. Οι φήμες υποδηλώνουν ότι η Samsung θα μπορούσε να ξεπεράσει το Pixel 8 όσον αφορά στην ΑΙ. Για αυτό, ο κορεατικός γίγαντας φέρεται να σχεδιάζει να ενσωματώσει το ChatGPT ή το Google Bard του OpenAI στην επερχόμενη σειρά Galaxy S24. Eλπίζει ότι αυτή η προσθήκη θα της επιτρέψει να αποστείλει 35 εκατομμύρια μονάδες Galaxy S24 το επόμενο έτος.
Μια αναφορά από την The Korea Daily υποστηρίζει ότι η Samsung έχει θέσει επίδοξο στόχο να στείλει 35 εκατομμύρια μονάδες Galaxy S24 το 2024. Μιλάμε για ένα ποσό 10% περισσότερο από τη σειρά Galaxy S23 και σημαντικά υψηλότερο από τις σειρές S22 και S21. Επιπλέον, η Samsung φέρεται να έχει ορίσει τον όγκο παραγωγής για τις σειρές Galaxy Z Fold 6 και Flip 6 σε 8,2 εκατομμύρια μονάδες.
Η Samsung πιστεύει ότι η τεχνητή νοημοσύνη στη συσκευή μπορεί να συμβάλει στην αύξηση της ζήτησης για τις συσκευές της, επομένως θέλει να συνεργαστεί με τη Microsoft ή την Google για να ενσωματώσει το ChatGPT ή το Bard στις επερχόμενες ναυαρχίδες της. Μια ανώνυμη πηγή που αναφέρεται στην έκθεση ισχυρίζεται ότι η ηγεσία της Samsung πιστεύει ότι θα μπορούσε να ξαναπάρει το προβάδισμα από την Apple στην premium κατηγορία αναπτύσσοντας ένα smartphone με AI που θα εφαρμόζεται σε φωτογραφίες, μηνύματα και φωνητική πληκτρολόγηση.
Το Snapdragon 8 Gen 3 της Qualcomm διαθέτει εντυπωσιακές δυνατότητες AI στη συσκευή, στις οποίες η Samsung και άλλοι κατασκευαστές θα μπορούσαν να βασιστούν για να προσφέρουν πολύτιμα νέα χαρακτηριστικά.
Εάν οι φήμες είναι σωστές, η Samsung ενδέχεται να αποκαλύψει τη σειρά Galaxy S24 στις 17 Ιανουαρίου 2024., περίπου ένα μήνα πριν από το συνηθισμένο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της εταιρείας για τη flagship σειρά της.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button