Τεχνολογία

Samsung Galaxy S24: Επιβεβαιώθηκε η παρουσίαση στις 17 Ιανουαρίου

Η πολυαναμενόμενη σειρά Samsung Galaxy S24 είναι σχεδόν εδώ αφού επιβεβαιώθηκε επίσημα πως πρόκειται να παρουσιαστεί σε δύο εβδομάδες. Οι επίσημες προσκλήσεις αποκαλύπτουν πως οι νέες ναυαρχίδες θα έρθουν στην εκδήλωση Galaxy Unpacked της Samsung την Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024, στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί φυσικά στο SAP Center στις 10:00 π.μ. PT / 8:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος. Ωστόσο, όπως και στο παρελθόν, θα μεταδίδεται επίσης ζωντανά σε διάφορα κανάλια της Samsung, συμπεριλαμβανομένου του YouTube.

Aυτή η νέα σειρά υπόσχεται να είναι η πιο καινοτόμος και ισχυρή μέχρι τώρα του κορεατικού τεχνολογικού γίγαντα. Η πρόσκληση επιβεβαιώνει ότι στο επίκεντρο της εκδήλωσης θα βρίσκεται η τεχνητή νοημοσύνη. Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα το Galaxy AI, μια ολοκληρωμένη εμπειρία τεχνητής νοημοσύνης για κινητά, νωρίτερα φέτος μαζί με μια ματιά στην πρώτη πρόοδο τεχνητής νοημοσύνης που σχεδίαζε να φέρει στις συσκευές της Galaxy S24 — το AI Live Translate Call, το οποίο αναμένεται να φτάσει στις αρχές του τρέχοντος έτους.

Join Galaxy Unpacked on Jan 18th, 2024 at 5am AEDT and be the first to know what’s new in the Samsung Galaxy. #Samsung #GalaxyUnpacked #Galaxy #NewGalaxy #GalaxyAI
— Samsung Australia (@SamsungAU) December 28, 2023

Μαζί με την επιβεβαίωση, η Samsung μοιράστηκε επίσης λεπτομέρειες σχετικά με τις προσφορές προπαραγγελίας. Οι πελάτες στις ΗΠΑ μπορούν πλέον να διεκδικήσουν προσφορές “Κράτηση” για τις επερχόμενες συσκευές Galaxy για περιορισμένο χρονικό διάστημα, έως τις 16 Ιανουαρίου. Οι παραγγελίες στο Samsung.com ή στην εφαρμογή Αγορά Samsung θα λάβουν πίστωση 50 $ Reserve όταν αγοράσουν τη συσκευή.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button