Τεχνολογία

Samsung Galaxy S23 series: Κυκλοφορεί το σταθερό One UI 6 με Android 14

Η Samsung μόλις κυκλοφόρησε τη σταθερή έκδοση One UI 6 στα Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23 και Galaxy S23+. Το υλικολογισμικό φέρνει το Android 14 και την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας της 1ης Οκτωβρίου στα μοντέλα της flagship σειράς παγκοσμίως.
Η ενημέρωση έχει μέγεθος περίπου 3 GB και φέρνει μια σειρά από βελτιώσεις και νέες δυνατότητες. Υπάρχει ένα νέο design με μια νέα προεπιλεγμένη γραμματοσειρά, νέα εικονίδια, απλούστερες ετικέτες εικονιδίων και έναν τρόπο να κάνετε μεγαλύτερο το ρολόι της οθόνης κλειδώματος ή να το αλλάξετε τη θέση του.

Το Quick Panel έχει μια νέα διάταξη κουμπιών – το Wi-Fi και το Bluetooth έχουν τις δικές τους θέσεις πάνω πάνω, μετά είναι οι γρήγορες εναλλαγές και στο κάτω μέρος έχει μετακινηθεί η φωτεινότητα.
Το One UI 6 φέρνει το νέο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο Studio. Πρώτα ανοίγετε την εφαρμογή Gallery και το ενεργοποιείτε από εκεί. Είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που βασίζεται σε έργα με ισχυρές επιλογές, αλλά φαίνεται ότι έχει περιοριστεί σε FHD προς το παρόν.
Άλλες καινοτομίες περιλαμβάνουν το νέο widget για τον καιρό, μια νέα εμφάνιση για το Samsung Health, μια πιο έξυπνη λειτουργία πτήσης (θα διατηρήσει ενεργά το Wi-Fi και το Bluetooth), το μενού ρυθμίσεων μπαταρίας έχει ανέβει δίπλα στο Εμφάνιση και πολλά άλλα.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button