Τεχνολογία

Samsung Galaxy S23: Έρχεται μεγάλη αναβάθμιση στις κάμερες

Σύμφωνα με tweet που δημοσίευσε ο αξιόπιστος leaker Ice Universe, η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια μεγάλη ενημέρωση για τη σειρά Galaxy S23, η οποία θα επικεντρώνεται στη βελτίωση των καμερών.
Πολλοί είναι οι χρήστες που, σε διάφορες πλατφόρμες και φόρουμ, καταγγέλλουν ότι οι φωτογραφίες που τραβούν με τα κινητά τους είναι σε κάποια σημεία θολές, υποδεικνύοντας πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το hardware της τριάδας της νέας σειράς.
Όπως έγραψε ένας συνδρομητής του Reddit, “Έχουμε λοιπόν ένα τηλέφωνο που αποσυνδέεται από το Wi-Fi συνεχώς, δεν μπορεί να παραμείνει συνδεδεμένο με το στυλό του και τώρα δεν μπορεί να τραβήξει τις κατάλληλες φωτογραφίες με έναν υποτιθέμενο εκπληκτικό φακό κάμερας. Όσο περισσότερο έχω το S23 Ultra μου, τόσο περισσότερο αρχίζω να νιώθω ότι η Samsung έφτιαξε ένα πραγματικά τραγικό τηλέφωνο…Πρόσφατα ήμουν σε μια κωμική εκπομπή και παρατήρησα ότι δεν μπορούσα να τραβήξω φωτογραφίες με σωστή εστίαση ανεξάρτητα από τη λειτουργία που χρησιμοποιούσα.”
Ακόμα, το lag στο κλείστρο φαίνεται να είναι ένα ακόμα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοχοι της σειράς Galaxy S23.
“Ανέφερα σε άλλο thread πως συμβαίνει αυτό με τα τηλέφωνα Samsung εδώ και χρόνια και δέχτηκα πολύ κριτική από τους θαυμαστές που προσπαθούσαν να εκτρέψουν το θέμα ως προς τα παλιά τηλέφωνα. Αλλά φαίνεται ότι η καθυστέρηση κλείστρου είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα παράπονα για το S23.”, Reduano, χρήστης Reddit.
Άλλοι παραπονιούνται για το κείμενο που εμφανίζεται θολό στις φωτογραφίες και για προβλήματα με τη Νυχτερινή λειτουργία. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να τραβούν φωτογραφίες σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού χωρίς τη χρήση φλας. .
Ο Ice Universe έχει ήδη υπονοήσει ότι η Νυχτερινή λειτουργία θα είναι μία από τις λειτουργίες που θα βελτιωθούν με την επερχόμενη ενημέρωση. Οι χρήστες κατηγορούν την επεξεργασία εικόνας για υπερβολική όξυνση εικόνων και αυτός ίσως  είναι ο λόγος, μαζί με την καθυστέρηση κλείστρου, που οι φωτογραφίες είναι θολές.
Τόσο το Galaxy S23 όσο και το Galaxy S23+ διαθέτουν κύρια ευρεία κάμερα 50MP, κάμερα Ultra-wide 12MP, κάμερα Telephoto 10MP με οπτικό ζουμ 3x και μπροστινή κάμερα 12MP για selfies και συνομιλίες βίντεο. Το Galaxy S23 Ultra διαθέτει κύρια κάμερα 200MP, μια κάμερα Ultra-wide 12MP, δύο κάμερες Telephoto 10MP (η μία με οπτικό ζουμ 3x και η άλλη με 10x οπτικό ζουμ) και μια κάμερα selfie 12MP μπροστά.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button