Τεχνολογία

Samsung Galaxy Ring: Απίθανο να έρθει μαζί με το Galaxy S24

Το Samsung Galaxy Ring, που οι φήμες το θέλουν να κυκλοφορεί τον Ιανουάριο του 2024 με τη σειρά Galaxy S24, αναμένεται πλέον να έρθει το τρίτο τρίμηνο του 2024 ή το πρώτο τρίμηνο του 2025, σύμφωνα με το κορεατικό The Elec.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο σχεδιασμός του Samsung Galaxy Ring δεν έχει οριστικοποιηθεί και το Ring, στο τρέχον στάδιο, υποστηρίζει πολλαπλές δυνατότητες, αλλά είναι πολύ μεγάλο για να βγει στην αγορά. Η Samsung αναμένεται να μειώσει το μέγεθος του και παράλληλα να ενσωματώσει όσο το δυνατόν περισσότερες λειτουργίες.
Το Samsung Galaxy Ring δεν θα πωλείται μόνο σε ένα μέγεθος, καθώς ο κορεατικός όμιλος εργάζεται σε ένα μοντέλο, το οποίο θα διατίθεται σε τέσσερα μεγέθη. Η μάρκα έχει συνεργαστεί με πολλές εταιρείες για την ανάπτυξη του Galaxy Ring, συμπεριλαμβανομένων των Doosung Tech και Korea Seongjeon.
Η πηγή ισχυρίζεται ότι η Samsung σχεδιάζει να αποκαλύψει το Galaxy Ring το τρίτο τρίμηνο του 2024 μαζί με τα Galaxy Z Fold6 και Galaxy Z Flip6. Ωστόσο, αυτό μπορεί να συμβεί μόνο εάν η Samsung δεν υποβάλει αίτηση για πιστοποίηση ιατρικής συσκευής για το wearable, καθώς αυτό μπορεί να διαρκέσει μήνες. Εάν συμβεί αυτό, η κυκλοφορία θα μπορούσε να καθυστερήσει για το 1ο τρίμηνο του 2025.
Η δημοσίευση αναφέρει ότι η Samsung εξετάζει επίσης ένα Galaxy Ring που μπορεί να λειτουργήσει με συσκευές εκτεταμένης πραγματικότητας (XR) και μικτής πραγματικότητας (MR).

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button