Τεχνολογία

Samsung Galaxy Fold 5/ Flip 5: Επίσημα έρχονται την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου

Την περασμένη εβδομάδα, ο Lee Young-hee, Πρόεδρος του Παγκόσμιου Κέντρου Μάρκετινγκ της Samsung DX, επιβεβαίωσε ότι η επόμενη εκδήλωση Galaxy Unpacked της Samsung θα πραγματοποιηθεί στη Σεούλ της Νότιας Κορέας.
Τότε δεν αποκάλυψε τον χώρο και τον χρόνο που θα διεξαχθεί, αλλά τώρα η Samsung έστειλε ένα δελτίο Τύπου στα μέσα ενημέρωσης, επιβεβαιώνοντας ότι το Galaxy Unpacked θα φιλοξενηθεί στη Σεούλ στο COEX στο Samseong-dong, στο Gangnam, καθώς “Αυτή η μοναδική τοποθεσία προσφέρει στον κόσμο ένα ευκαιρία να ζήσει το συναρπαστικό μείγμα παρελθόντος, παρόντος και μέλλοντος που καθορίζει τη Σεούλ”.

Το πρώτο Unpacked πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας το 2010 και έκτοτε έχει επισκεφθεί πολλές πόλεις του κόσμου όπως είναι η Βαρκελώνη, το Βερολίνο, το Λονδίνο και η Νέα Υόρκη. Όπως σημειώνει η εταιρεία, κάθε φορά επιλέγεται το μέρος που μοιάζει κατάλληλο με το θέμα και το ύφος των προϊόντων που θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση.
Η Samsung λέει ότι η Σεούλ επιλέχθηκε «λόγω του ρόλου της να επηρεάζει τις παγκόσμιες τάσεις με τη δυναμική κουλτούρα και την καινοτομία της, ενώ αντικατοπτρίζει επίσης την ισχυρή εμπιστοσύνη της Samsung στην κατηγορία των foldable».
Αν και η Samsung δεν αποκάλυψε το όνομα των προϊόντων που θα αποκαλύψει σε αυτό το Galaxy Unpacked, επιβεβαίωσε ότι θα αποκαλύψει τις foldable συσκευές επόμενης γενιάς της στην εκδήλωση, δηλαδή τα Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5.
Tέλος είπε ότι αυτό το Galaxy Unpacked θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, επιβεβαιώνοντας εν μέρει τις φήμες για διεξαγωγή της εκδήλωσης στις 26 Ιουλίου.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button