Τεχνολογία

Samsung Galaxy A25: Διέρρευσαν επίσημα renders & επιβεβαιώθηκε η φόρτιση

Render του επερχόμενου Samsung Galaxy S24, που μοιάζουν αρκετά επίσημα και ίσως να προέρχονται από την ίδια τη Samsung, διέρρευσαν στο διαδίκτυο.
Αν συμβαίνει πράγματι αυτό, τότε είναι πιο αξιόπιστα από αυτά που βασίζονται σε CAD, καθώς μπορούν να σας δώσουν μια πιο ακριβή εικόνα για την εμφάνιση του τηλεφώνου.
Το Galaxy A25 λέγεται ότι διατίθεται σε τέσσερα χρώματα: μαύρο, γαλάζιο, πράσινο λάιμ και “μπλε-γκρι”, σύμφωνα με την πηγή αυτών των render. Το τηλέφωνο έχει διαστάσεις 162 x 77,5 x 8,3 mm. Διαθέτει πλευρικά τοποθετημένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο κουμπί λειτουργίας και οθόνη 6,44 ιντσών.

Η selfie κάμερα «μπορεί» να είναι 13 MP ακριβώς όπως στο Galaxy A24, ενώ στο πίσω μέρος αντικρίζουμε την κλασική σχεδίαση της εταιρείας με μεμονωμένους κύκλους-camera island. O κύριος αισθητήρας θα μπορούσε να είναι ίδιος με το προηγούμενο τηλέφωνο της σειράς, 50 MP.
Σε άλλα νέα, μία από τις πιο μεγάλες βελτιώσεις της συσκευής σε σχέση με το Galaxy A24 θα είναι το chipset Exynos 1280 με συνδεσιμότητα 5G.
Επιβεβαιώθηκε, μάλιστα, και ο ρυθμός φόρτισης 25 W, που ταιριάζει με αυτόν του προκατόχου του. Μια λίστα από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) στις ΗΠΑ δείχνει ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο SM-A256U. Το πιο πιθανό είναι ότι το Galaxy A25 θα διατηρήσει επίσης την ίδια μπαταρία 5.000 mAh.
Η FCC διασφαλίζει ότι κάθε συσκευή συμμορφώνεται με τους νόμους και τους κανονισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η λίστα αποκάλυψε επίσης ότι το Galaxy A25 θα υποστηρίζει πρότυπα Wi-Fi 802.11 b/g/n/a/ac, καθώς και NFC. Μάθαμε επίσης ότι η αμερικανική έκδοση θα υποστηρίζει δέκα ζώνες 5G.
Αν και το περυσινό μοντέλο κυκλοφόρησε το Μάιο, το γεγονός ότι λαμβάνει πιστοποιήσεις από τώρα υποδεικνύει πως μάλλον θα έρθει νωρίτερα.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button