Τεχνολογία

RiotPWR: Λανσάρει νέο χειριστήριο με Lightning και USB-C θύρες

Η RiotPWR, γνωστή για τη σειρά αξεσουάρ χειριστηρίων gaming που είναι συμβατά με συσκευές Apple, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του RiotPWR Cloud Gaming Controller για iOS, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί τόσο με συσκευές με θύρες Lightning όσο και με συσκευές με USB-C.
Το νέο χειριστήριο Riot PWR είναι εξοπλισμένο με καλώδια Lightning και USB-C, ώστε να μπορεί να συνδεθεί με iPhone που έχουν Lightning και iPad που έχουν USB-C. Ακόμα και όταν η Apple μεταβεί σε USB-C για τη σειρά iPhone του 2023, όπως φημολογείται, θα συνεχίσει να είναι αξιοποιήσιμο.
“Ενώ τα χειριστήρια των ανταγωνιστών διατίθενται σε παραλλαγές Lightning και USB-C, ο σχεδιασμός τους περιορίζει τους χρήστες σε αυτή τη δυνατότητα σύνδεσης. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες iOS θα πρέπει να αγοράσουν ένα ολοκαίνουργιο χειριστήριο για να παίξουν στις μελλοντικές τους συσκευές Apple, όπως iPad. Η RiotPWR ανέκαθεν έθετε τη μελλοντική προστασία ως προτεραιότητα κατά το σχεδιασμό των χειριστηρίων μας με τη μοναδική μας σχεδίαση σύνδεσης με δυνατότητα εναλλαγής και αναβάθμισης”, δήλωσε ο Fraser Townley, Διευθύνων Σύμβουλος της RiotPWR.
Το χειριστήριο προσφέρει δύο joystick, επιλογές κουμπιών τύπου Xbox και ένα D-pad οκτώ κατευθύνσεων. Η φόρτιση διέλευσης είναι διαθέσιμη για να διατηρείται γεμάτη η μπαταρία της συσκευής και υπάρχει μια βάση τηλεφώνου που ταιριάζει σε όλες τις συσκευές.
Ακόμα, υπάρχει ένα ενσωματωμένο κουμπί κοινής χρήσης για ροή και εγγραφή παιχνιδιού ή για προώθηση στα social, μαζί με DAC ήχου και υποδοχές ακουστικών.
Το Riot PWR Cloud Gaming Controller μπορεί να αγοραστεί από τον ιστότοπο της Apple για 70 $.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button