Τεχνολογία

Ρεκόρ Γκίνες στην τεχνολογία: Αυτή είναι η μεγαλύτερη συλλογή κινητών τηλεφώνων στον κόσμο

Ο Andrei Bilbie Argentis που ζει στο Cluj-Napoca της Ρουμανίας είναι ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη συλλογή κινητών τηλεφώνων στον κόσμο. Σύμφωνα με το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, έχει στην κατοχή του 3.456 κινητά τηλέφωνα.
Στην πραγματικότητα, ο Andrei έχει πολύ περισσότερα τηλέφωνα αφού διαθέτει αρκετές χιλιάδες διπλά, ωστόσο αυτά δε μετριούνται για το ρεκόρ.
Με έναν αριθμό τόσο μεγάλο, θα περίμενε κανείς να ακούσει ότι ο Andrei άρχισε να συλλέγει κινητά τηλέφωνα πολλά χρόνια πριν. Παραδόξως, ξεκίνησε τη συλλογή του μόλις το 2018.
Η φωτογραφία που φιλοξενείται στο Γκίνες μαζί με τις πληροφορίες για το ρεκόρ δείχνει ένα δωμάτιο όπου ο Αντρέι μαζεύει τα τηλέφωνά του. Δύο από τους τοίχους είναι με ράφια γεμάτα με απίστευτα κινητά τηλέφωνα, αριθμημένα. Ζουμάροντας, ξεχωρίζουν αρκετές μονάδες Motorola Razr V3 σε διάφορα χρώματα. Ο τοίχος στην αριστερή πλευρά της φωτογραφίας φαίνεται να χωράει μερικά πρόσφατα Pixel στο δεύτερο ράφι, ενώ υπάρχουν αρκετά παλαιότερα μοντέλα iPhone στο ένατο ράφι του ίδιου τοίχου.

Ο προηγούμενος κάτοχος αυτού του ρεκόρ είναι ο Ekrem Karagüdekoğlu με 2.779 κινητά τηλέφωνα, με κομμάτι της συλλογής του να απεικονίζεται στην φωτογραφία πάνω.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button