Τεχνολογία

Redmi Note 12 Pro+ 5G: Με εντυπωσιακό design που ξεχωρίζει

Το Redmi Note 12 Pro+ 5G κυκλοφόρησε με τιμή 499,90 ευρώ με 8GB/ 256GB, κάτι που για κάποιους ίσως σημαίνει ότι υπολείπεται σε κάτι. Πάντως σίγουρα όχι στο design.
H συνολική εμφάνιση και αίσθηση του τηλεφώνου είναι εντυπωσιακή. Η κομψή, λεπτή σχεδίαση και τα ζωντανά χρώματα το κάνουν να ξεχωρίζει πραγματικά μεταξύ των smartphone της κατηγορίας του. Διατίθεται σε τρία χρώματα: Midnight Black, Polar White, Sky Blue. Τα χρώματα είναι ζωντανά και το φινίρισμα είναι ματ, γεγονός που βοηθά στη μείωση των ορατών λεκέδων των δακτυλικών αποτυπωμάτων στη συσκευή. Οι άκρες του τηλεφώνου είναι στρογγυλεμένες και άνετες στο χέρι.
Η οθόνη του επίσης ξεχωρίζει. FHD+ Flow AMOLED 6,67 ιντσών με ανάλυση 2400 x 1080 pixel είναι φωτεινή και ζωντανή, με εξαιρετική αναπαραγωγή χρωμάτων και εξαιρετικές γωνίες θέασης. Διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, που κάνει την κύλιση στις εφαρμογές και τις ιστοσελίδες ομαλή και αβίαστη. Η οθόνη διαθέτει επίσης υποστήριξη HDR10+, η οποία ενισχύει την αντίθεση και το χρώμα του υποστηριζόμενου περιεχομένου.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button