Τεχνολογία

Redmi Note 12: Κυκλοφορεί διεθνώς στις 23 Μαρτίου

H σειρά Redmi Note 12 λανσάρεται ξανά – για τρίτη φορά – από όταν πρωτοκυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο στην Κίνα. Στη συνέχεια, τον Ιανουάριο, κυκλοφόρησε στην Ινδία, με το μοντέλο vanilla να είναι ελαφρώς διαφορετικό από την κινεζική έκδοση. Τώρα ήρθε η ώρα του παγκόσμιου λανσαρίσματος.

Brace yourselves for the #RedmiNote12Series! This launch is going to be so out-of-this-world amazing, you’ll need a space shuttle just to catch up!
Join our live updates on March 23rd at 23:00 (GMT+8) and see what we’re talking about! #LiveVivid pic.twitter.com/SgsjJUbMJo
— Xiaomi (@Xiaomi) March 13, 2023

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου με το σλόγκαν «Live vivid». Σύμφωνα με το πόστερ, απαιτούνται διαστημικά λεωφορεία «απλώς για να προλάβουν» την «εκτός του κόσμου καταπληκτική» εκτόξευση.
Λεπτομέρειες για τις αγορές που θα γίνουν διαθέσιμες οι συσκευές δεν υπάρχουν, ωστόσο, δεδομένου ότι έχει ανακοινωθεί από τον παγκόσμιο λογαριασμό Xiaomi στο Twitter, υποθέτουμε ότι θα είναι μια “παγκόσμια” κυκλοφορία. Είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι αυτό σημαίνει ότι οι συσκευές θα είναι επίσημα διαθέσιμες στην Ευρώπη, και ίσως και σε κάποια άλλα μέρη.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 23:00 ώρα Κίνας.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button