Τεχνολογία

Redmi K70 & K70 Pro: Αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός και οι χρωματικές επιλογές

Η σειρά Redmi K70 έρχεται στις 29 Νοεμβρίου και μόλις τώρα η Xiaomi αποκάλυψε τη σχεδίαση του τηλεφώνου και τα δύο χρώματα στα οποία θα προσφέρεται.
Καταρχάς, θα υπάρχει ένα σύστημα με τρεις κάμερες, τοποθετημένες σε έναν τετράγωνο σχεδιασμό μαζί με το φλας LED. Αν και μοιάζει με τη σχεδίαση της σειράς Xiaomi 14, εδώ το camera island εκτείνεται από τη μία άκρη μέχρι την άλλη.

Ακόμα, αποκαλύφθηκε πως η οθόνη θα είναι ένα πάνελ 6,67 ιντσών με πάχος μόνο 74,9 mm. Δεν θα υπάρχουν καμπύλες πλευρές. Όλα θα είναι επίπεδα, εκτός από το εμφανώς ορατό camera bump.

Παράλληλα, υπήρξε ένα leak από έναν λιανοπωλητή που έδωσε στη δημοσιότητα όλους τους συνδυασμούς μνήμης και τα χρώματα των Redmi K70 και Redmi K70 Pro. Η μνήμη RAM θα ​​είναι τουλάχιστον 16 GB σε όλες τις διαμορφώσεις, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος θα φτάσει το 1 TB. Η Redmi έδειξε τις ναυαρχίδες της σε Λευκό και Μαύρο αλλά υπάρχουν επίσης Μπλε και Μωβ εκδόσεις.

Στην εκδήλωση της 29ης Νοεμβρίου θα δούμε επίσης ένα νέο laptop που ονομάζεται Redmi Book 16 2024, ένα wearable Redmi Watch 4 και τα ακουστικά Redmi Buds 5 Pro TWS.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button