Τεχνολογία

PS Plus: Προσφέρει 17 νέα δωρεάν παιχνίδια σε PS4 και PS5 για το Φεβρουάριο

Η Sony ανακοίνωσε τους νέους τίτλους παιχνιδιών που θα κάνει προσβάσιμους στις κονσόλες PlayStation 5 και PlayStation 4 μέσω του PlayStation Plus την ερχόμενη εβδομάδα. Και είναι 17.
Αυτή τη στιγμή, η σειρά δωρεάν τίτλων της Sony για το PS Plus τον Φεβρουάριο του 2023 περιλαμβάνει τα Mafia: Definitive Edition, Evil Dead: The Game, OlliOlli World και Destiny 2: Beyond Light.
Αυτά τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα για όλες τις συνδρομές του PS Plus, ενώ τώρα μάθαμε ποιους τίτλους θα αποκτήσουν τα μέλη PS Plus Premium και Extra εντός των επόμενων ημερών.
Συνολικά, το PS Plus προσθέτει 17 ακόμη παιχνίδια στον εκτεταμένο κατάλογό του την επόμενη εβδομάδα στις 21 Φεβρουαρίου. Από αυτά, 13 είναι εγγενή για PS4 και PS5, ενώ τα άλλα τέσσερα είναι “Classics” που προέρχονται από παλαιού τύπου πλατφόρμες PlayStation.
Οι πιο αξιοσημείωτες νέες προσθήκες που έρχονται την επόμενη εβδομάδα περιλαμβάνουν τα Horizon Forbidden West, The Quarry, Resident Evil 7 και Borderlands 3. Η προσθήκη του Forbidden West, ειδικότερα, είναι πολύ μεγάλη υπόθεση καθώς δείχνει την προθυμία της Sony να προσθέσει σημαντικούς τίτλους πρώτου κατασκευαστή στο PS Plus περίπου ένα χρόνο μετά την πρώτη τους κυκλοφορία.
Όσον αφορά στα κλασικά, η Sony θα προσθέσει δύο ξεχωριστά RPG από την εποχή του PS1 με το The Legend of Dragoon και το Wild Arms 2. Το Legend of Dragoon, συγκεκριμένα, είναι ένα παιχνίδι το οποίο οι οπαδοί του PlayStation θέλουν εδώ και καιρό να δουν να επιστρέφει.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button