Τεχνολογία

Pixel Buds Pro: Ίσως αποκτήσουν Head Tracking σε επερχόμενη ενημέρωση

Νωρίτερα φέτος, η Google κυκλοφόρησε μια πολυαναμενόμενη ενημέρωση για Pixel Buds Pro παρέχοντας υποστήριξη για Spatial Audio. Η λειτουργία προορίζεται να βελτιώσει την εμπειρία του ακροατή όταν παρακολουθεί οποιοδήποτε μέσο που το υποστηρίζει, κυρίως για την προσομοίωση μιας κινηματογραφικής εμπειρίας ήχου κατά την παρακολούθηση ταινιών και βίντεο.
Η άλλη δυνατότητα που είχε υποσχεθεί η εταιρεία, το Head Tracking, δεν ήρθε τότε, αλλά από ότι φαίνεται έρχεται σε επερχόμενη ενημέρωση. Η πληροφορία έρχεται μετά από έλεγχο του ΑPK που έκανε η ομάδα του 9to5Google διαπιστώνοντας πως η εφαρμογή Pixel Buds θα αποκτήσει μια νέα σελίδα ρυθμίσεων, όπου οι κάτοχοι θα μπορούν να κάνουν εναλλαγή μεταξύ ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης του Spatial Audio. Η σελίδα, ωστόσο, περιλαμβάνει επίσης μια εναλλαγή για τo Head Tracking, που σημαίνει ότι η δυνατότητα θα πρέπει επίσης να είναι καθ’ οδόν.
Αυτή η νέα σελίδα ρυθμίσεων περιλαμβάνει και ένα βίντεο επίδειξης με ήχους της φύσης και ορχηστρική μουσική που προέρχονται από πολλές κατευθύνσεις. Προφανώς αυτός είναι ένας τρόπος της Google να βοηθήσει τους χρήστες να ξεχωρίσουν το πως ακούγεται κάτι με ενεργοποιημένο και απενεργοποιημένο το Spatial Audio και το Head Tracking. Έτσι, θα μπορεί κανείς να προσαρμόσει περισσότερο τον ήχο ανάλογα με τις προτιμήσεις του.
Προϋπόθεση για να απολαύσετε αυτές τις δυνατότητες αποτελεί να έχετε ένα Pixel 6/6 Pro ή ένα Pixel 7/7 Pro. Ακόμα, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι θα φτάσουν στις συσκευές με το επερχόμενο Pixel Feature Drop που θα φτάσει κάποια στιγμή τον Μάρτιο.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button