Τεχνολογία

OnePlus 12: Ίσως έρθει με πλάτη με υφή ξύλου ή θήκη με υφή ξύλου

Με μια έκπληξη φαίνεται πως θα έρθει το OnePlus 12, όσον αφορά στην υφή της πλάτης του επερχόμενου smartphone. Σύμφωνα με τον αξιόπιστο Digital Chat Station, η επερχόμενη συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε μία έκδοση που θα έχει πίσω υφή ξύλου.

Υπάρχει, βέβαια, μια πιθανότητα να πρόκειται για μια θήκη με υφή ξύλου, καθώς η αυτόματη μετάφραση έχει πάνω από μία ερμηνείες και η εικόνα δε βοηθάει στο να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ακόμα, είναι υπό συζήτηση το αν πρόκειται να είναι πραγματικό ξύλο ή απλώς πλαστικό ή γυαλί ή άλλο υλικό κατασκευασμένο έτσι ώστε η υφή τους να μοιάζει με ξύλο.
Η OnePlus έχει προσφέρει στο παρελθόν θήκες με ξύλινη υφή για ορισμένες από τις συσκευές της, ακόμη και αφαιρούμενες πλάτες με ξύλινη υφή για το πρώτο της smartphone, το OnePlus One.
Η αλήθεια είναι πως το πιο πιθανό σενάριο είναι η OnePlus να προσφέρει μια θήκη με ξύλινη υφή, καθώς είναι πιο εύκολο να το κάνει.
Το OnePlus 12 πρόκειται να παρουσιαστεί για την κινεζική αγορά στις 4 Δεκεμβρίου και για τις διεθνείς αγορές τον Ιανουάριο.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button