Τεχνολογία

Οι χρήστες του Galaxy S23 Ultra διαμαρτύρονται ότι το S Pen δεν λειτουργεί σωστά

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S23 Ultra είναι το ενσωματωμένο S Pen, αλλά ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι η γραφίδα αποσυνδέεται συνεχώς.
Η σειρά Galaxy S έχει απορροφήσει τη σειρά Galaxy Note με γνώμονα την παραγωγικότητα και το S Pen είναι πλέον καθοριστικό στοιχείο της σειράς. Φυσικά, οι χρήστες δεν είναι ευχαριστημένοι από τον τρόπο που λειτουργεί.
Το S Pen δεν παραμένει συνδεδεμένο με το Galaxy S23 Ultra, σύμφωνα με παράπονα στο Reddit, στους πίνακες κοινότητας της Samsung και στο Twitter. Όταν η γραφίδα βγαίνει από το σιλό, οι χρήστες λαμβάνουν μια ειδοποίηση ότι έχει αποσυνδεθεί, ζητώντας τους να την επανατοποθετήσουν στην υποδοχή αποθήκευσης. Μερικοί χρήστες είπαν ότι η γραφίδα δεν συνδέεται καθόλου στο τηλέφωνό τους.
Έχουν προταθεί μερικές λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος σύνδεσης. Μια από αυτές που φαίνεται να λειτουργεί είναι η ενεργοποίηση της εναλλαγής “keep S Pen connected”. Μπορείτε να το βρείτε μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις, μεταβαίνοντας στις Προηγμένες λειτουργίες και πατώντας στο S Pen. Αυτό θα καταναλώσει περισσότερη μπαταρία, αν και ο αντίκτυπος είναι απίθανο να είναι τεράστιος.
Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να επαναφέρετε το S Pen ανοίγοντας τις Ρυθμίσεις, επιλέγοντας Προηγμένες λειτουργίες, μεταβαίνοντας στο S Pen και πατώντας τις τρεις κάθετες κουκκίδες στο επάνω μέρος. Αυτή η επιδιόρθωση φαίνεται να λειτουργεί μόνο προσωρινά, πράγμα που σημαίνει ότι τα προβλήματα σύνδεσης ενδέχεται να εμφανιστούν αντίγραφα ασφαλείας μετά από μερικές ώρες.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button