Τεχνολογία

NOVA: Πλήρης κατάρρευση του δικτύου, χωρίς κλήσεις και SMS για ώρες

Από το απόγευμα της Κυριακής χιλιάδες χρήστες της NOVA βρέθηκαν αντιμέτωποι με την πλήρη κατάρρευση του δικτύου κλήσεων και SMS αλλά και ίντερνετ. Σε πολλές περιοχές της Ελλάδας για περισσότερες από δύο ώρες, οι συνδρομητές δεν μπορούσαν να κάνουν ή να δεχθούν κλήσεις ή να δεχθούν γραπτά μηνύματα, αλλά και η σύνδεση στο mobile internet παρουσίαζε προβλήματα και καθυστερίσεις.
Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της την ονομάζει «προσωρινή βλάβη», παρότι ανά περιοχές είναι πολύωρη.
Εξαιτίας της βλάβης πέρα από τις τηλεπικοινωνίες, προβλήματα παρουσιάστηκαν στις online αγορές οι οποίες έχουν επιβεβαίωση παραγόντων από κινητό τηλέφωνο μέσω SMS. Δηλαδή οι χρήστες δεν μπορούσαν να δεχτούν κωδικό επιβεβαίωσης μέσω μηνύματος στην περίπτωση που δεν έχουν κάποια από τις συνεργαζόμενες εφαρμογές της NOVA.
Η NOVA με την ανωτέρω ανάρτησή της και αναγγελία της βλάβης στο Facebook, αναφέρει ότι «τυχόν αδυναμία λήψης κλήσεων και SMS από δίκτυα τρίτων είναι προσωρινή» και καταβάλλει «κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση επαναφορά των υπηρεσιών».
Σήμερα, Δευτέρα 11/12 πρωί τα προβλήματα φαίνεται να έχουν επιλυθεί. Εσείς είχατε πρόβλημα εχθές με το δίκτυο της Nova; Σε ποια περιοχή μένετε και τι προβλήματα αντιμετωπίσατε;
Δωρεάν το πλήρες πακέτο Nova EON για 1 μήνα. Απόκτησέ το δωρεάν εδώ!

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button