Τεχνολογία

Nothing Phone (2): Θα κατασκευαστεί στην Ινδία

Η Nothing, η οποία εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι έτοιμη να λανσάρει το δεύτερο smartphone της, το Nothing Phone (2), και, όπως το πρώτο, θα κατασκευάζεται στην Ινδία.
Πιο συγκεκριμένα, το Nothing Phone (1) κατασκευάστηκε σε μια εγκατάσταση στο Ταμίλ Ναντού. Την κατασκευή του Phone (2) θα αναλάβει η BYD Electronic, μια εταιρεία με έδρα το Shenzhen.
Τίποτα δεν λειτούργησε για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων του Nothing Phone (2). Θα χρησιμοποιεί ανακυκλωμένα υλικά για το τηλέφωνο και τη διαδικασία κατασκευής και η συνολική εκπομπή CO2 από την κατασκευή κάθε μονάδας έχει μειωθεί στα 53,45 κιλά, δηλαδή πάνω από 5 κιλά χαμηλότερη από το τηλέφωνο (1).
Τίποτα δεν έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το νέο της μοντέλο θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 8+ Gen 1 και μια μπαταρία 4.700 mAh. Θα είναι επίσης μεγαλύτερο με μέγεθος οθόνης 6,7” (από 6,55” και 4.500 mAh). Η εταιρεία υπόσχεται 3 χρόνια ενημερώσεων λειτουργικού συστήματος.
Και ίσως τα πιο συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά για κάποιους είναι ότι το Nothing Phone (2) έρχεται στις ΗΠΑ. Το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα τον επόμενο μήνα.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button