Τεχνολογία

Nothing Phone (2): Ο Carl Pei επιβεβαίωσε το Snapdragon 8+ Gen 1 SoC

Τον Φεβρουάριο, η Nothing είχε επιβεβαιώσει ότι ένα τσιπ της σειράς Snapdragon 8 θα βρίσκεται μέσα στο Phone (2) αλλά δεν είχε προσδιορίσει ποιο τσιπ θα είναι αυτό.
Αργότερα ένα στέλεχος της Qualcomm σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είπε ότι θα ήταν το Snapdragon 8+ Gen 1 SoC, αλλά μάλλον βιάστηκε να το πει αφού η ανάρτηση αργότερα τροποποιήθηκε για να αφαιρεθεί το όνομα του τσιπ. Τώρα έφτασε η στιγμή, ωστόσο, να επιβεβαιωθεί ότι το Nothing Phone (2) θα τροφοδοτείται τελικά από τον Snapdragon 8+ Gen 1.
Η επιβεβαίωση προέρχεται από τον ίδιο τον ιδρυτή της Nothing, Carl Pei ο οποίος το έγραψε στο Twitter, αποκαλύπτοντας μάλιστα τους λόγους για τους οποίους επέλεξε αυτόν τον επεξεργαστή.

There has been a lot of discussion ever since we announced that Phone (2) will have a Snapdragon 8 Series chipset. Well here’s some news – it’s going to be the premium-tier powerhouse Snapdragon 8+ Gen 1. A clear upgrade from Phone (1). Let’s talk about the key differences👇 pic.twitter.com/l5NwCxDAVa
— Carl Pei (@getpeid) May 18, 2023

Σύμφωνα με τον Pei, λοιπόν, ο Snapdragon 8+ Gen 1 θα boostάρει τις επιδόσεις, αλλά «δεν αφορά μόνο την ταχύτητα – πρόκειται για το πλήρες πακέτο», καθώς «η επιλογή ενός Snapdragon 8 Series και όχι 7 Series φέρνει σημαντικές βελτιώσεις σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένης της διάρκειας μπαταρίας, της συνδεσιμότητας δικτύου και των δυνατοτήτων της κάμερας, μεταξύ άλλων.”
Ο Pei είπε επίσης ότι το Snapdragon 8+ Gen 1 επιλέχθηκε επειδή «είναι το καλύτερο στην κατηγορία του όσον αφορά την κατανάλωση ενέργειας και τη διαχείριση θερμότητας».
Εκτός από το chipset, το Nothing δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα άλλες προδιαγραφές ή χαρακτηριστικά του Phone (2) αλλά, αφού ο Pei αγαπάει τα teaser ως marketing strategy, περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα σύντομα.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button