Τεχνολογία

Nothing Phone (2): Επιβεβαιώθηκε πως θα “τρέχει” με Snapdragon 8+ Gen 1

Aπό τη στιγμή που ανακοινώθηκε από τον Carl Pei ότι ένα Nothing Phone (2) είναι στα σκαριά ξεκίνησαν οι φήμες σχετικά με το SoC που θα φοράει η επερχόμενη συσκευή, η οποία θα έχει μια πιο flagship προσέγγιση.
Τώρα, ένα στέλεχος της Qualcomm αποκάλυψε στα social media πως το smartphone θα “τρέχει” με τον Snapdragon 8+ Gen 1.
Aυτή η πληροφορία έρχεται σε αντίθεση με τις φήμες που ήθελαν το Nothing Phone (2) να έρχεται με Snapdragon 8 Gen 2. Ο ίδιος ο Pei είχε μπερδέψει τα πράγματα καθώς είχε αποφύγει να πει τη λέξη flagship και είχε αρκεστεί να πει πως θα έχει ανώτερες προδιαγραφές από το Phone (1).
Tελικά, ο SVP και GM της Qualcomm της επιχειρηματικής μονάδας Mobile, Compute και XR, Alex Katouzian, πήγε στο LinkedIn για να συγχαρεί τον Carl Pei και την ομάδα του για την επερχόμενη κυκλοφορία του Phone (2) και τη συνεργασία τους αποκαλύπτοντας τα πάντα.

Έκτοτε, η ανάρτηση επεξεργάστηκε για να αφαιρεθεί η πληροφορία ότι ο επεξεργαστής θα είναι η Gen 1 και όχι η Gen 2. Πριν από την επεξεργασία της, ωστόσο, λήφθηκε αμέσως ένα στιγμιότυπο οθόνης της ανάρτησης και κοινοποιήθηκε από την 91Mobiles.
Τα νέα προκάλεσαν ανάμεικτα συναισθήματα καθώς το Snapdragon 8+ Gen 1 είναι ένα πολύ ισχυρό τσιπ σε σύγκριση με τον επεξεργαστή 778G+ που τροφοδοτεί αυτήν τη στιγμή το Nothing Phone (1), αλλά δεν είναι και το πιο πρόσφατο και καλύτερο που έχει να προσφέρει η εταιρεία. Αν η τιμή συνεχίσει να είναι πιο προσιτή, ωστόσο, ίσως αυτός είναι ένας συμβιβασμός για να μειωθούν τα έξοδα.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button