Τεχνολογία

Nothing Phone (1): Ενημερώνεται σε Nothing OS 1.5.3 – Ταχύτερη φόρτωση εφαρμογών, βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Το Nothing’s Phone (1) λαμβάνει τώρα μια νέα ενημέρωση λογισμικού, την πρώτη μετά την εγκατάσταση της σταθερής έκδοσης του Nothing OS 1.5, που έφερε το Android 13.
Η νέα έκδοση, η οποία άρχισε να κυκλοφορεί σήμερα ως λήψη 91 MB over-the-air, ονομάζεται Nothing OS 1.5.3. Φέρνει  βελτιώσεις στις ταχύτητες φόρτωσης εφαρμογών και καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας χάρη σε έναν νέο αλγόριθμο διαχείρισης μνήμης που μειώνει τους χρόνους επανεκκίνησης της εφαρμογής πάνω από 35% και μειώνει την κατανάλωση της CPU.

Nothing OS 1.5.3 is here! Our first software update since the launch of Nothing OS 1.5, powered by Android 13.
The rollout has begun and will reach all Phone (1) users in the next couple of days.
Enjoy faster app loading speeds, improved battery life. And lots more. pic.twitter.com/DS0kfjrCja
— Nothing (@nothing) March 14, 2023

Ακόμα φέρνει υποστήριξη για μη αυτόματη προσθήκη παιχνιδιών στη λειτουργία παιχνιδιού, πιο ομαλά animation, “βελτιωμένη μετάβαση δακτυλικών αποτυπωμάτων μεταξύ της οθόνης κλειδώματος και AOD”, νέες ταπετσαρίες και βελτιωμένη σταθερότητα συστήματος. Υπάρχει επίσης υποστήριξη για τα επερχόμενα ασύρματα ακουστικά Nothing’s Ear (2), τα οποία θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.
Παράλληλα με την ενημέρωση γίνονται και οι διορθώσεις σφαλμάτων, οι οποίες είναι πολλές. Εκτός από τις γενικές, ξεχωρίζουν οι επιδιορθώσεις για την ασυνήθιστη εμφάνιση της λειτουργίας Night Light, τα φώτα Glyph που δεν εμφανίζονται για εισερχόμενες κλήσεις WhatsApp, τα φριζαρίσματα κατά την αναπαραγωγή βίντεο στο YouTube και τα δεδομένα καιρού που δεν εμφανίζονται στο widget Quick Look.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button