Τεχνολογία

Nothing Phone (1): Αρχίζει να ενημερώνεται με σταθερή έκδοση Android 13

Τον περασμένο μήνα, το Nothing Phone (1), το πρώτο κινητό της νέας εταιρείας του Carl Pei, έλαβε τη δεύτερη έκδοση beta του Android 13 και τώρα ήρθε η ώρα για τη σταθερή. Το Nothing OS 1.5.2 κυκλοφορεί ήδη και περιλαμβάνει μια σταθερή έκδοση του Android 13 καθώς και την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Ιανουαρίου 2023.
Η Nothing δεν έχει ακόμα ανακοινώσει λεπτομερώς το χρονοδιάγραμμα διάθεσης αυτής της ενημέρωσης. Για την ώρα φαίνεται πως τη λαμβάνουν μόνο οι συμμετέχοντες στη beta αλλά σίγουρα θα φτάσει σύντομα σε όλους τους χρήστες της συσκευής.
Για όσους συμμετείχαν στην πιο πρόσφατη δημόσια έκδοση beta, αυτή θα είναι μια αρκετά μικρή ενημέρωση μόλις 157 MB.

Ο Carl Pei έγραψε στο Twitter ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας έχει βελτιωθεί σημαντικά με την έκδοση 1.5 και, σύμφωνα με το changelog (screenshot του οποίου βλέπουμε στην εικόνα), η κατανάλωση ρεύματος σε κατάσταση αναμονής έχει μειωθεί στο μισό.
O Pei απένειμε τα εύσημα για το βελτιωμένο λογισμικό στην ομάδα ανάπτυξης του του Nothing OS (και είναι μια ομάδα που εργάστηκε στο παρελθόν στο Oxygen OS για την OnePlus). Όπως είχε αποκαλύψει, η Nothing ξεκίνησε με μόνο 5 μηχανικούς στην ομάδα κινητής τηλεφωνίας, επομένως η πρώτη έκδοση του Nothing OS έπρεπε να ανατεθεί σε εξωτερικούς συνεργάτες. Τώρα έχει μια ομάδα 100 ατόμων που εργάζεται στο λειτουργικό σύστημα.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button