Τεχνολογία

Kuo: Μόνο ένα νέο μοντέλο iPhone 15 έχει περισσότερη ζήτηση από πέρυσι

«Iσχυρή» ζήτηση υπήρξε για το iPhone 15 Pro Max από τότε που η συσκευή έγινε διαθέσιμη για προπαραγγελία την Παρασκευή, σύμφωνα με τον αναλυτή της εφοδιαστικής αλυσίδας Ming-Chi Kuo.
Σε μια ανάρτηση στο Medium, ο Kuo είπε ότι η ζήτηση του iPhone 15 Pro Max έχει ξεπεράσει τη ζήτηση του iPhone 14 Pro Max κατά την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Ωστόσο, είπε ότι η ζήτηση για το iPhone 15 Pro είναι πιο αδύναμη από ό,τι ήταν για το iPhone 14 Pro μέχρι στιγμής, κάτι που πιστεύει ότι θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα της επιλογής περισσότερων πελατών να αγοράσουν το μοντέλο Pro Max φέτος.
Το iPhone 15 Pro Max διαθέτει αποκλειστικά αναβαθμισμένο τηλεφακό με οπτικό ζουμ έως και 5x, σε σύγκριση με έως και 3x στο iPhone 15 Pro. Στις ΗΠΑ, η τιμή για το iPhone 15 Pro Max ξεκινά από 1.199 $ για 256 GB αποθηκευτικού χώρου, με την Apple να μην προσφέρει πλέον το Pro Max με 128 GB αποθηκευτικού χώρου για 1.099 $ όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Kuo επανέλαβε ότι το iPhone 15 Pro Max μπήκε στη μαζική παραγωγή αργότερα από τις άλλες συσκευές της σειράς iPhone 15, γεγονός που συνέβαλε στις μεγάλες καθυστερήσεις αποστολής της συσκευής. Στις ΗΠΑ, ορισμένες διαμορφώσεις του iPhone 15 Pro Max εκτιμάται αυτή τη στιγμή στο e-shop της Apple ότι θα παραδοθούν τον Νοέμβριο. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το Pro Max συνεχίζει να αντιμετωπίζει προκλήσεις παραγωγής που είναι «πιο έντονες» από ό,τι για τα άλλα μοντέλα.
Ο Kuo πιστεύει ότι η ζήτηση για το iPhone 15 και το iPhone 15 Plus ήταν “περίπου στο ίδιο επίπεδο” με το iPhone 14 και το iPhone 14 Plus μετά από το ίδιο χρονικό διάστημα.
Και τα τέσσερα μοντέλα iPhone 15 θα κυκλοφορήσουν την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button