Τεχνολογία

Kuo: Καθυστέρηση για τo AR/VR headset της Apple λόγω σφαλμάτων λογισμικού

Ο διάσημος αναλυτής της Apple, Ming Chi Kuo, δήλωσε πως η κυκλοφορία του headset AR/VR της Apple πιθανότατα θα αναβληθεί και θα κυκλοφορήσει μαζί με τη σειρά iPhone 15 τον Σεπτέμβριο.
Πιο συγκεκριμένα, ο Kuo αναφέρει πως το project αντιμετωπίζει προβλήματα λογισμικού και η πιθανότητα μιας πιθανής κυκλοφορίας αυτή την Άνοιξη μειώνεται. Λεπτομέρειες για τη φύση αυτών των προβλημάτων λογισμικού δε δόθηκαν, αλλά η παρουσίασή του στο WWDC είναι απίθανη σε αυτό το σημείο.
Η κινεζική Luxshare ICT αναμένεται να είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής που θα συνεργαστεί με την Apple για το headset με τη μαζική παραγωγή να έχει οριστεί για το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Με βάση τις πρόσφατες φήμες, η Apple ενδέχεται να κυκλοφορήσει το headset AR/VR της σαν Reality Pro. Η συσκευή πιθανότατα θα τρέχει το δικό της λειτουργικό σύστημα xrOS και μπορεί να κοστίζει έως και 3.000 δολάρια σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.
Ο Kuo μοιράστηκε επίσης ορισμένες λεπτομέρειες για τo ΑR/VR headset  δεύτερης γενιάς που θα κάνει το ντεμπούτο τους το 2025. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις – μια πιο προσιτή από την Foxconn και ένα μοντέλο ανώτερης ποιότητας από τη Luxshare.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button