Τεχνολογία

iPhone SE 4: Το πάνελ ΟLED 6,1″ θα παρέχεται από την κινεζική BOE

Ο συνεργάτης της Apple, BOE, θα προμηθεύσει τις οθόνες OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος, σύμφωνα με το The Elec.
Η κινεζική BOE φέρεται να έχασε τον αρχικό όγκο των πάνελ OLED που προορίζονταν για τη φετινή σειρά iPhone 15 λόγω προβλημάτων παραγωγής, με τη Samsung και την LG να διεκδικούν τις περισσότερες παραγγελίες. Τώρα προσπαθεί να το αναπληρώσει εστιάζοντας στην παραγωγή πάνελ OLED για το χαμηλού κόστους iPhone SE 4. Ο όγκος των πάνελ OLED για το iPhone SE 4 εκτιμάται ότι θα είναι περίπου 20 εκατομμύρια τον επόμενο χρόνο.
Η συσκευή αναμένεται να χρησιμοποιεί απόθεμα OLED που αρχικά προοριζόταν για το iPhone 13 του 2021 ή το iPhone 14 του 2022. «Είναι λογικό για την Apple να βελτιστοποιεί αξιοποιώντας το απόθεμα εξαρτημάτων, καθώς είναι entry-level προϊόν», προσθέτει η κορεατική αναφορά.
Η Apple φέρεται να επέστρεψε στην ανάπτυξη ενός iPhone SE τέταρτης γενιάς με οθόνη OLED 6,1 ιντσών και τσιπ 5G σχεδιασμένο από την εταιρεία, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κοινοποίησε ο αξιόπιστος αναλυτής της Ming-Chi Kuo τον περασμένο μήνα.
Σύμφωνα με τον Kuo το νέο iPhone SE θα είναι παρόμοιο με το τυπικό iPhone 14, το οποίο διαθέτει οθόνη OLED 6,1 ιντσών με λεπτότερα πλαίσια. Το τρέχον iPhone SE είναι εξοπλισμένο με οθόνη LCD 4,7 ιντσών με παχύτερα πλαίσια.
Λίγο αργότερα, ο έγκριτος αναλυτής οθόνης Ross Young είχε πει πως είχε φτάσει στα αυτιά του ότι το iPhone SE 4 θα χρησιμοποιεί ένα πάνελ OLED από την BOE, με το τωρινό δημοσίευμα να επιβεβαιώνει αυτές τις πληροφορίες.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button