Τεχνολογία

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι θα έχει 20% φωτεινότερη οθόνη

Το iPhone 16 Pro που αναμένεται τον Σεπτέμβριο θα έχει μια οθόνη που θα είναι 20% πιο φωτεινή από αυτή του προκατόχου του, σύμφωνα με μια νέα φήμη από την Κίνα που δημοσιεύτηκε στο Weibo από τον χρήστη Instant Digital.
Η φήμη δε μιλά για τη μέγιστη φωτεινότητα HDR αλλά για την τυπική φωτεινότητα. Το iPhone 15 Pro ξεπερνά τα 1.000 nits τυπική φωτεινότητα και το iPhone 16 Pro λέγεται ότι φτάνει τα 1.200 nits.
Η κορυφαία λειτουργία υψηλής φωτεινότητας θα παραμείνει προφανώς η ίδια, αν και μπορεί να υπάρχει κάποια σύγχυση σχετικά με τους αριθμούς – οι κατασκευαστές συνήθως αναφέρουν τον αριθμό που τους αρέσει περισσότερο, αλλά υπάρχουν τώρα πολλαπλοί τρόποι λειτουργίας που πρέπει να λάβετε υπόψη.
Υπάρχει χειροκίνητη φωτεινότητα, τυπική φωτεινότητα, φωτεινότητα λειτουργίας υψηλής φωτεινότητας (η οποία ενεργοποιείται όταν η Αυτόματη φωτεινότητα είναι ενεργοποιημένη και, για παράδειγμα, βρίσκεστε έξω μια φωτεινή ηλιόλουστη μέρα) και υπάρχει μέγιστη φωτεινότητα HDR που μπορεί να είναι πολύ υψηλότερη από οποιαδήποτε άλλη σε πολύ συγκεκριμένες περιοχές της οθόνης.
Η πηγή αυτής της φήμης υποστηρίζει ότι το iPhone 16 Pro θα έχει το ίδιο ταβάνι στη Λειτουργία Υψηλής Φωτεινότητας των 1.600 nits με τον προκάτοχό του, αλλά ο προκάτοχός του μπορεί στην πραγματικότητα να φτάσει τα 2.000 nits, επομένως αυτά πρέπει να ξεμπερδευτούν.
Η πηγή έχει ένα μάλλον ανάμεικτο ιστορικό σχετικά με τις φήμες που σχετίζονται με την Apple αλλά έχουν προβλεφθεί αρκετά σημαντικά πράγματα για την εταιρεία.
Όπως και να χει, δεν θα ήταν περίεργο για την Apple να κάνει την οθόνη του iPhone 16 Pro πιο φωτεινή, αφού η αυξημένη φωτεινότητα ήταν μια τάση πρόσφατα και στον κόσμο του Android. Η τυπική φωτεινότητα των 1.000 nit είναι η ίδια από την παρουσίαση του iPhone 13 Pro το 2021, οπότε μοιάζει λογική η αύξηση.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button