Τεχνολογία

iPhone 15 Pro Max: Παρασύρθηκε από ένα RV και συνέχισε να λειτουργεί

H ποιότητα κατασκευής του iPhone είναι πραγματικά εντυπωσιακή, με το premium iPhone 15 Pro Max να μοιάζει με τανκ. Όσο καλά κατασκευασμένο κι αν είναι, ωστόσο, υπάρχουν κάποιες μάχες που δε μπορεί να κερδίσει, ακόμα και αν φοράει την πιο σκληρή θήκη του κόσμου.
Μία από αυτές τις άνισες μάχες έζησε ένα iPhone 15 Pro Max, το οποίο ανήκει στο χρήστη του Reddit “LillePuus1”, ο οποίος κατά λάθος πέρασε πάνω από το iPhone του με ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο.
Ο τίτλος της ανάρτησης λέει “Έτρεξα πάνω από το 15 Pro Max μου με ένα RV κατά λάθος” και η φωτογραφία που μοιράζεται ο χρήστης αφηγείται την ιστορία. Η οθόνη είναι ραγισμένη παντού, ακατάλληλη πλέον για χρήση, ενώ μια τεράστια φωτεινή λωρίδα στο κέντρο της είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.

Το απίθανο στην ιστορία είναι πως, παρά τα προφανή προβλήματα στην εμφάνιση, το τηλέφωνο παρέμεινε άκρως λειτουργικό και μάλιστα η ανάρτηση στο Reddit έγινε με την επίμαχη συσκευή.
Τα αστεία στα σχόλια έδιναν και έπαιρναν, με πολλούς να προτείνουν στον ιδιοκτήτη του iPhone να το βάλει σε… ρύζι (μια τεχνική που προτείνεται στο ίντερνετ και λέει πως η τοποθέτηση ενός κατεστραμμένου από το νερό τηλεφώνου σε ένα μπολ με ρύζι θα βγάλει το υγρό και θα σώσει το τηλέφωνο). Ένας άλλος είπε: “Αυτή είναι η μόνη φορά στην πρόσφατη μνήμη μου που με έκανε χαρούμενο να βλέπω το iPhone 15 να εμφανίζεται στη ροή ειδήσεων μου”.
Άλλοι μοιράστηκαν τις ιστορίες τους για ατυχήματα που είχαν με τα τηλέφωνά τους, συμπεριλαμβανομένου ενός άντρα που άφησε το iPhone του πάνω στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια μπήκε μέσα σε αυτό και έφυγε, ξεχνώντας το εντελώς. Σε αυτή την περίπτωση η συσκευή έγινε πλήρως μη λειτουργική με το που χτύπησε στο οδόστρωμα.
Ο ιδιοκτήτης της συσκευής είπε ότι η φωτογραφία του κατεστραμμένου iPhone που μοιράστηκε είναι πραγματικά “μια ανησυχητική εικόνα”. Και ενώ το iPhone 15 Pro Max του έχει σοβαρά κατεστραμμένη οθόνη και η μπαταρία δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, το τηλέφωνο εξακολουθεί να λειτουργεί. Δε χρειάζεται να ανησυχεί, όμως, καθώς έχει σε ισχύ ασφάλεια που θα καλύψει πλήρως το κόστος επισκευής της συσκευής ή αντικατάστασής της με νέα μονάδα.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button