Τεχνολογία

iPhone 15 Pro Max: Μικρότερο από το 14 Pro Max, με λεπτότερο camera bump;

Το iPhone 15 Pro Max θα είναι παχύτερο από τον προκάτοχό του, παρά το γεγονός ότι έχει ελαφρώς μειωμένο ύψος και πλάτος, αλλά θα μπορούσε να προσφέρει ένα camera bump που θα εξέχει λιγότερο, σύμφωνα με πρόσφατα κοινοποιημένα renders και διαστάσεις CAD.

Exclusive:iPhone 15 Pro Max(or iPhone 15 Ultra) pic.twitter.com/khFUS2jKjC
— Ice universe (@UniverseIce) February 25, 2023

O leaker Ice Universe, με αξιόπιστο ιστορικό για τα προϊόντα της Apple, μοιράστηκε τις τελευταίες αποδόσεις CAD και συγκεκριμένες διαστάσεις σε μια σειρά από tweets. Τα renders συμφωνούν με άλλες αναφορές σχετικά με τη σχεδίαση των μοντέλων iPhone 15 Pro‌, παρουσιάζοντας ένα νέο πλαίσιο με ελαφρώς καμπύλες άκρες. Όπως έχει σχεδιαστεί η συσκευή φαίνεται καθαρά η πρόσθετη καμπυλότητα στη νέα σχεδίαση, καθώς και το πάχος των πλαισίων, τα οποία αναμένεται να μειωθούν σε σύγκριση με το iPhone 14 Pro Max.

iPhone 15 Pro Max size:159.86 mm × 76.73 mm × 8.25 mm,Including the camera, the total thickness is 11. 84 mm pic.twitter.com/cqMsl4yUEa
— Ice universe (@UniverseIce) February 25, 2023

Βασιζόμενοι στις διαστάσεις αυτές, η συσκευή θα είναι μικρότερη τόσο σε ύψος όσο και σε πλάτος σε σύγκριση με το iPhone 14 Pro Max, αλλά θα είναι 5% παχύτερη. Ακόμα, φαίνεται πως θα έχει λεπτότερο camera bump από ό,τι αναμενόταν προηγουμένως, όντας 0,59 mm πιο λεπτό από αυτό του iPhone 14 Pro‌ Max.
O Ιce κυκλοφόρησε, μάλιστα, και renders βασιζόμενα στα CAD και τις διαστάσεις που μοιράστηκε.

Exclusive:iPhone 15 Pro Max(or iPhone 15 Ultra),Rendering based on CAD.Compared with 14ProMax,bezel is narrower,but thicker.Titanium alloy middle frame with frosted process, Type-C ,No physical button design. pic.twitter.com/d4fLOeqWSu
— Ice universe (@UniverseIce) February 25, 2023

Ουσιαστικά, αν και το iPhone, εξαιρουμένης της συστοιχίας κάμερας, θα είναι φαινομενικά παχύτερο κατά 0,4 mm από ό,τι στο iPhone 14 Pro‌ Max, η συσκευή στο σύνολό της, συμπεριλαμβανομένης της κάμερας, θα είναι 0,19 mm πιο λεπτή.
Τα κουμπιά έντασης και λειτουργίας και εδώ απουσιάζουν, αφού περιμένουμε να αντικατασταθούν από solid-state κουμπιά φέτος.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button