Τεχνολογία

iPhone 15: Ίσως έρθει με βελτιωμένη RAM, πιθανώς 8 GB για τα Pro

Βελτιώσεις στη μνήμη RAM θα έχει η σειρά iPhone 15, σύμφωνα με δημοσίευμα της ταϊβανέζικης ερευνητικής εταιρείας TrendForce.
Η Apple “θα αυξήσει τη χωρητικότητα και τις προδιαγραφές” της μνήμης RAM για τα μοντέλα iPhone 15 αναφέρεται χαρακτηριστικά. Με βάση αυτή τη δήλωση, θα μπορούσαν να υπάρξουν βελτιώσεις τόσο στα ποσά της μνήμης RAM όσο και στις ταχύτητες στην επόμενη σειρά iPhone, ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες δεν αναφέρθηκαν.
Νωρίτερα η TrendForce είχε δηλώσει πως τα μοντέλα iPhone 15 Pro πιθανότατα θα είναι εξοπλισμένα με 8 GB RAM, σε σύγκριση με 6 GB για τα μοντέλα iPhone 14 Pro. Τα τυπικά iPhone 15 και iPhone 15 Plus πιθανότατα θα παραμείνουν στα 6 GB RAM, αλλά είναι πιθανό αυτά τα μοντέλα να μπορούν να αναβαθμιστούν σε ταχύτερη LPDDR5 RAM, όπως τα μοντέλα iPhone 14 Pro πέρυσι.
Αυτή η βελτίωση στη μνήμη RAM μπορεί να ωφελήσει το multitasking στο iPhone επιτρέποντας σε περισσότερες εφαρμογές να ανοίγουν ταυτόχρονα στο παρασκήνιο. Μαζί με το νέο τσιπ A17 Bionic για μοντέλα iPhone 15 Pro, οι βελτιώσεις στη μνήμη RAM θα ​​ενίσχυαν τη συνολική απόδοση.
Εάν τελικά το iPhone 15 Pro έρθει πράγματι με 8 GB RAM, θα είναι η πρώτη αύξηση από τότε που κυκλοφόρησε το iPhone 12 Pro με 6 GB RAM.
Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει τη σειρά iPhone 15 σε μια εκδήλωση τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όπως το συνηθίζει.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button