Τεχνολογία

iPhone 14: Φήμες ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα κίτρινη απόχρωση

Η Apple παρουσίασε τις πράσινες αποχρώσεις των μοντέλων της σειράς iPhone 13 τον περασμένο Μάρτιο και, σύμφωνα με τον χρήστη του Weibo Setsuna Digital, η εταιρεία θα αποκαλύψει τα κίτρινα iPhone 14 και iPhone 14 Plus αυτή την άνοιξη.
Η ανάρτησή του στο Weibo που μιλά για την κυκλοφορία του κίτρινου iPhone 14 την Άνοιξη του 2023 είναι από τον Ιανουάριο και η αλήθεια είναι πως ο leaker αυτός δεν έχει επιβεβαιωμένο ιστορικό. Ωστόσο, οι άνθρωποι στο 9To5Mac μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν από άλλη πηγή τον ερχομό ενός κίτρινου iPhone 14, ενώ και το MacRumors έμαθε από πολλές πηγές ότι η ομάδα δημοσίων σχέσεων της Apple σχεδιάζει μια ενημέρωση προϊόντος την επόμενη εβδομάδα, η οποία θα μπορούσε να είναι για το κίτρινο iPhone 14.

Τα iPhone 13 και iPhone 13 Mini παρουσιάστηκαν σε μια απλή πράσινη απόχρωση, ενώ τα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max απέκτησαν και ένα Alpine Green χρώμα. Αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι εάν η Apple θα υιοθετήσει την ίδια προσέγγιση αυτή τη φορά ή θα παρουσιάσει μόνο τα μοντέλα vanilla και Plus σε κίτρινο χρώμα, όπως υποστηρίζει η πηγή.
Aν οι φήμες αποδειχθούν αληθινές, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Apple θα κυκλοφορήσει ένα iPhone με κίτρινο χρώμα. Κυκλοφόρησε κίτρινο iPhone 11 το 2019, iPhone XR το 2018 και iPhone 5C το 2013.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button