Τεχνολογία

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της για την ενίσχυση των λειτουργιών τεχνητής νοημοσύνης στο iOS 18, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg
Η Apple είχε συνομιλίες με την OpenAI νωρίτερα μέσα στη χρονιά, αλλά αυτές δεν εξελίχθηκαν. Οι δύο πλευρές φαίνεται πως συζητούν τώρα ξανά τους όρους μιας πιθανής συμφωνίας και για το πώς η Apple θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις λειτουργίες της OpenAI.
Παράλληλα, η Apple συνεχίζει να συζητά με την Google σχετικά με την αδειοδότηση του Gemini AI. Η Apple δεν έχει καταλήξει σε τελική απόφαση και ο Gurman προτείνει ότι η εταιρεία θα μπορούσε να συνεργαστεί τόσο με την Google όσο και με την OpenAI ή να επιλέξει εντελώς άλλον πάροχο.
Οι φήμες αναφέρουν ότι το iOS 18 θα επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στην τεχνητή νοημοσύνη, με την Apple να εισάγει τη λειτουργικότητα τεχνητής νοημοσύνης σε όλο το λειτουργικό σύστημα. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Τim Cook, επιβεβαίωσε τον Φεβρουάριο ότι η Apple σχεδιάζει να «ανοίξει νέους δρόμους» στην τεχνητή νοημοσύνη.
Δεν θα αργήσουμε να μάθουμε τι θα γίνει τελικά καθώς το iOS 18 θα κάνει το ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών που ξεκινά στις 10 Ιουνίου.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button