Τεχνολογία

iOS 17: Η έκδοση beta για προγραμματιστές είναι διαθέσιμη δωρεάν

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει μια δημόσια έκδοση beta του iOS 17 τον Ιούλιο, αλλά η beta προγραμματιστών είναι ήδη διαθέσιμη. Φέτος, μάλιστα, έγιναν κάποιες αλλαγές και αυτή η beta είναι πιο εύκολα προσβάσιμη.
Τα iOS 17, iPadOS 17 και macOS Sonoma beta κυκλοφόρησαν χθες και για πρώτη φορά, όσοι έχουν δωρεάν λογαριασμούς προγραμματιστή μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό το λογισμικό προεπισκόπησης.
Όπως εξηγεί το AppleInsider, ο Connor Jewiss και άλλοι χρήστες παρατήρησαν ότι η έκδοση beta του προγραμματιστή iOS 17 ήταν διαθέσιμη για εγκατάσταση στην ενότητα Beta Updates των Ρυθμίσεων ανεξάρτητα από το αν έχετε πληρώσει ή όχι.
Οι προεπισκοπήσεις του macOS Sonoma και του watchOS 10 ήταν επίσης διαθέσιμες με τον ίδιο τρόπο.
Μέχρι τώρα, μετά την κεντρική ομιλία του WWDC, θα έπρεπε να έχετε έναν λογαριασμό προγραμματιστή επί πληρωμή, ο οποίος κοστίζει περίπου 100 $ ετησίως. Αν και πάντα υπήρχε διαθέσιμο ένα δωρεάν πακέτο, οι beta για προγραμματιστές δεν περιλαμβάνονταν σε αυτό.
Εφόσον δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε για λογαριασμό προγραμματιστή για πρόσβαση σε αυτές τις beta, μπορείτε πιθανώς να εγγραφείτε στο Πρόγραμμα προγραμματιστών της Apple για να τις εγκαταστήσετε. Πιθανότατα, βέβαια, δεν θα πρέπει να το κάνετε, καθώς αυτές είναι οι πρώτες εκδόσεις προέκδοσης που είναι διαθέσιμες σε άτομα εκτός της Apple και είναι πιο πιθανό να περιλαμβάνουν σφάλματα και ζητήματα συμβατότητας εφαρμογών.
Αν δεν είστε προγραμματιστής που θέλει να αρχίσει να προετοιμάζει ενημερώσεις εφαρμογών, καλύτερα να περιμένετε μέχρι να κυκλοφορήσει είτε η δημόσια beta είτε η ολοκληρωμένη έκδοση αυτό το φθινόπωρο.

Upsite GR

Έρευνα & Ψυχαγωγία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button